Co mám dělat když se mi sekne iPhone?
Prvně se v rámci iOS přesuňte do nativní aplikace Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a rozklikněte možnost Obecné. Na další obrazovce pak sjeďte úplně dolů a klepněte na kolonku Resetovat.
Co delat kdyz se iPhone Zapina a Vypina?
iPhone se vypíná – to většinou souvisí s mírou nabití baterie a jejím stářím. Když je tedy baterie skoro vybitá, je chemicky starší a nachází se v chladnějším prostředí, dojde k tomuto jevu, aniž by spadla její kapacita na 1 %. Co delat kdyz se iPhone pořád restartuje? Krok 1: Pokud se váš iPhone stále restartuje, přejděte na „Nastavení“> „Obecné“> „Obnovit“ a klepněte na možnost „Vymazat veškerý obsah a nastavení“. Krok 2: Klepnutím na „Vymazat iPhone“ v potvrzovacím dialogovém okně zahájíte proces. Krok 3: Po dokončení se váš iPhone restartuje a zobrazí uvítací obrazovku.
Jak se restartuje iphone se?
Restartování iPhonu
- Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
- Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
- Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.
Dobrou zprávou je, že můžete průhlednost v rámci iOS deaktivovat, tudíž se namísto ní na pozadí zobrazí neprůhledná barva, čímž hardwaru můžete pomoci. Pro vypnutí průhlednosti přejděte do Nastavení → Zpřístupnění → Displej a velikost textu, kde zapněte možnost Snížení průhlednosti.
Jak provést čistou instalaci iOS?
Přejděte na vaše zařízení, a poté podržte v macOS klávesu Option (u starších zařízení Alt) a klepněte na možnost Obnovit a aktualizovat. Ve Windows v iTunes poté podržte Shift a klepněte na Obnovit a aktualizovat. Jakmile na tohle tlačítko klepnete, tak se spustí obnovování operačního systému iOS na vašem iPhonu. Můžete se také zeptat, jak se vypina iphone 7? Vypněte telefon:
Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout. Telefon vypnete posunutím ikony Vypnout doprava.
Pokud jde o to, jak vypnout iphone xr?
Zapnutí a vypnutí
K zapnutí telefonu stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Až budete chtít telefon vypnout, stiskněte a podržte boční tlačítko spolu s jedním z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí posuvník. Zařízení vypnete přetažením posuvníku. Jak restartovat iPhone se 2020? Jak iPhone SE (2020) restartovat
- Stiskněte, a poté pusťte tlačítko pro zvýšení hlasitosti.
- Poté stiskněte a pusťte tlačítko pro snížení hlasitosti.
- Nakonec stačí, abyste podrželi boční zapínací/vypínací tlačítko, dokud nedojde k restartování zařízení.
Jak se zapíná iPhone?
Na iPhonu 6s nebo starším, včetně iPhonu SE (1.generace)
- Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple.
- Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon.
- Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.
Similar articles
- Co mám dělat když se mi sekne notebook?
- Co dělat když se sekne iPhone a nejde vypnout?
- Co mám dělat když mám zablokovanou SIM kartu?
- Co mám dělat když mám zavirovaný počítač?
- Co mám dělat když mám černou obrazovku na počítači?
- Co mám delat kdyz se mi rychle Vybiji iPhone?
- Co mám dělat když se nudí?
- Co delat kdyz mám zadnou sluzbu?
- Co dělat když mám zablokovanou SIM kartu?