Domovská stránka > J > Jaké Jsou Aury?

Jaké jsou aury?

Aura může mít všechny barvy duhy, u naprosté většiny lidí však převládají dvě až tři barvy. Aura má i složky stálou a tzv. náladovou, ty se v průběhu let mohou měnit a mění. Stálá aura poukazuje na stádium, ve kterém se dotyčná osoba nachází, na jeho zdravotní stav i psychické zdraví, duchovní vyspělost a podobně.

Přečtěte si více

Jak si zharmonizovat čakry?

Ideální jsou tyto kameny: ametyst, křišťál, růženín, spektrolit nebo sugilit. Přiložte tyto kameny na každou čakru a vnímejte, jak z nich jemné vibrace uvolňují energii strachu. Kameny si můžete dát také pod polštář, postel a ony budou během vašeho spánku harmonizovat vaše čakry. Jak zjistit čakru? Najdete ji uprostřed čela mezi obočím a má indigově modrou barvu. Pokud není tato čakra v harmonii, můžete trpět bolestmi hlavy, migrénami, mít záněty horních cest dýchacích či problémy s dutinami.

Jak na čakry?

Barevná meditace

Začínáme vždy u spodní čakry poté, co si vědomě uvolníme tělo jako při meditaci. Ze stavu „hadrová panenka“ se potom přesouváme pozorností do jednotlivých oblastí čaker. Místo si představujeme jako rotující vír nebo barevnou kouli.
Jak aktivovat své čakry? Na místech, kde se v těle nacházejí čakry, jsou uloženy žlázy, orgány a nervy, které je možné aktivovat dechovým cvičením, meditací, ásanami a mantrami. Tím si tělo uchovává zdraví. Druhou úrovní je astrální úroveň. Vibracemi a energetickým prouděním v čakrách je ovlivňováno vědomí i tělesné zdraví.

Jak se otevírá třetí oko?

Mnohem příjemnější způsob je pracovat na otevření třetího oka postupně, pomocí pravidelné meditace. Hodí se k tomu meditační techniky, jako třeba soustředění se na váš dech se zavřenýma očima, a můžete se taky v meditaci speciálně soustředit na oblast třetího oka. Jak harmonizovat první čakru? Harmonizace a čištění první čakry: vším, co má jasně červenou či vínovou barvu, východ a západ slunce, monotónní hudba se silně zdůrazňovaným rytmem. Drahé kameny: Achát, Azurit, Heliotrop, Hematit, Jaspis červený, Granát, Korál červený, Magnetit, Rubín, Turmalín Skoryl, Záhněda.

Kdo vidí auru?

Může ji vidět každý, většinou ji vidí děti a duchovně založení lidé. Ti, kteří nejsou „ubití“ realitou. To ubití rozumějte tak, že jejich schopnost je zakrnělá, nerozvinutá a násilně jsou vnuceny fakta o hmatatelné realitě. Lidé mají tendenci věřit jen tomu, co vidí a mohou ohmatat. Jak obnovit auru? Dvacetiminutové cvičení na houpačce posílí svaly lýtek, stehen, paží, ramen a prsou. Roztáhne vám plíce a v neposlední řadě také vyčistí a obnoví vaši auru. Je to mnohem zábavnější než zvedat činky! Různá hnutí, která si kladou za cíl dobrou kondici a výkonnost, usilují o celkové zdraví, ale přehlížejí éterické tělo.

Co znamená Bílá aura?

Bílá aura. Bílá aura je ze všech barev nejvzácnější, protože ji mívají jedinci, kteří jsou naprosto vyrovnaní. Bývají to klidní, rozvážní a moudří lidé. Mívají také silnou intuici a zvláštní schopnosti (vidění budoucnosti, zvýšenou vnímavost energií).

By Domeniga

Jak upravit PDF formular? :: Jak fotit auru?
Užitečné odkazy