Domovská stránka > J > Jak Na Číslování Stran Ve Wordu?

Jak na číslování stran ve Wordu?

Aby bylo možné mít číslování např. od čtvrté stránky, je potřeba za konec textu třetí stránky (např. obsah dokumentu) vložit "konec oddílu na další stránce". Konec lze vložit z karty "Rozložení stránky" přes zvýrazněné tlačítko na dalším obrázku.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak nastavit číslování stránek od určitě stránky?

Postup – Číslování od určité strany

  1. Přejděte na konec strany č.
  2. Nyní klikněte 2x na záhlaví na straně č.
  3. Vložte číslování stránky pomocí pásu karet “Návrh – Číslo stránky – Horní okraj stránky”.
  4. Nyní číslo stránky odpovídá fyzicky číslům stránky.
  5. Číslování stránky pak nastavte “Začít od: 1.”
  6. Hotovo.
Jak změnit číslování ve Wordu? Klikněte pravým tlačítkem myši na číslo, které chcete změnit. Klikněte na Nastavit hodnotu číslování. V poli Nastavit hodnotu na: pomocí šipek změňte hodnotu na číslo, které chcete. Tip: Je lákavé ručně měnit čísla v seznamu, nedělejte to.

Jak nastavit víceúrovňové číslování Word?

Na kartě Domů ve skupině Odstavec vyberte Víceúrovňový seznam. V části Knihovna seznamů vyberte styl číslování, který chcete použít. Jak začít číslování od druhé stránky? Tip: Pokud chcete, aby druhá stránka začínala číslem 1 místo 2, přejděte na Vložení > Číslo stránky > Formát číslování stránek a pod volbou Číslování stránek nastavte možnost Začít od na 0 místo 1.

Jak vytvořit víceúrovňový seznam?

Definování nového stylu seznamu

  1. Vyberte text nebo číslovaný seznam, který chcete změnit.
  2. Na kartě Domů klikněte ve skupině Odstavec na šipku vedle položky Víceúrovňový seznam.
  3. Zadejte název svého nového stylu seznamu.
  4. Zvolte číslo, kterým má seznam začít.
  5. Zvolte úroveň v seznamu, pro který chcete použít formátování.
Jak se číslují stránky v openoffice? K tomu, abyste mohli vložit číslo stránky, zapněte zápatí z nabídky Vložit | Zápatí | Výchozí. Všimněte si, že uvnitř bliká kurzor. Pak vložte číslo z nabídky Vložit | Pole | Číslo stránky. Je vidět, že se opravdu stránky se stylem Výchozí očíslovaly od jedničky.

Jak nastavit číslování kapitol ve Wordu?

Vyberte nadpis první kapitoly dokumentu. Na kartě Domů ve skupině Odstavec klikněte na šipku u tlačítka Víceúrovňový seznam. Klikněte na definici seznamu číslování kapitol (tu, která obsahuje text Nadpis 1 nebo Kapitola 1). Když to vezmeme v úvahu, jak změnit mezery mezi řádky ve wordu? Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte požadovanou velikost řádkování nebo vyberteMožnosti řádkování a potom v části Mezery vyberte požadované možnosti.

Jak nastavit řádkování v Libre Office?

Nejméně Nastaví řádkování minimálně na hodnotu, kterou zadáte v poli. Pokud v odstavci používáte různé velikosti písma, řádkování se automaticky upraví podle největší velikosti písma. Pokud chcete pro všechny řádky stejné řádkování, zadejte v poli Minimálně hodnotu, která odpovídá největší velikosti písma.

By Stelle

Jak zfalšovat polohu telefonu? :: Jak Cislovat stranky?
Užitečné odkazy