Domovská stránka > J > Jak Prenest Na Nový Iphone?

Jak prenest na nový iPhone?

Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení “Aplikace a data” vyberte možnost “Obnovit ze zálohy iCloud” a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

Přečtěte si více

Co delat kdyz si koupím nový iPhone?

Jinak proveďte tento postup:

  1. Zapněte zařízení
  2. Pokud máte jiné zařízení, použijte Rychlý start.
  3. Aktivujte zařízení
  4. Nastavte Face ID nebo Touch ID a vytvořte si kód.
  5. Obnovte nebo přeneste své informace a data.
  6. Přihlášení pomocí Apple ID.
  7. Zapněte automatické aktualizace a nastavte další funkce.
  8. Nastavte Siri a další služby.
Jak dlouho trva přenos dat iPhone? Pokud se ocitnete v situaci, kdy si pořídíte nový iPhone, tak můžete relativně jednoduše provést přenos veškerých dat. Stačí využít speciálního průvodce, který vám pomůže. Pravdou ale je, že tento přenos dat trvá relativně dlouhou dobu – bavíme se desítkách minut či dokonce hodinách.

Jak obnovit nový iPhone ze zálohy?

Přejděte do sekce Nastavení > Obecné > Obnovit a zvolte možnost Smazat data a nastavení. Na obrazovce Aplikace a data zvolte možnost Obnovit ze zálohy iCloud a přihlaste se svým Apple ID. Zobrazí se vám možnost Vybrat zálohu, vyberte nejnovější dostupnou zálohu dat v iCloudu. Jak prejit z jednoho iPhonu na druhý? Přenos dat do nového iPhonu, iPadu nebo iPodu touch pomocí funkce Rychlý start

  1. Zapněte nové zařízení a položte ho blízko toho starého.
  2. Na starém zařízení se objeví obrazovka, která vám nabídne možnost nastavit nové zařízení pomocí Apple ID.
  3. Počkejte, než se na novém zařízení zobrazí animace.

Jak přenést data ze starého telefonu do nového iPhone?

Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.
Co se Zablokovanym iPhonem? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Co se stane kdyz se odhlásit z iPhonu?

Když se odhlásíte, všechna data uložená v iCloudu budou ze zařízení odstraněna, ale zůstanou v iCloudu. Před odhlášením budete dotázáni, zda si chcete na zařízení ponechat kopii těchto informací. Jak prenest data na nový telefon? Klíčem je záloha

Na telefonu s Androidem stačí jít do nastavení, tam najít kolonku “Google”, zamířit až dolů kde je “Záloha”, a posléze provést zálohu. Na Apple iOS také běžte do nastavení, potom klepněte hned nahoře na vaše Apple ID, dále možnost “iCloud”, “Záloha na iCloud” a rovnou zvolte možnost zálohovat.

Jak Pretahnout fotky do noveho telefonu?

Jedním z nejspolehlivějších způsobů, jak mít data ze starého telefonu i v novém, je synchronizace s účtem Google. Pokud této možnosti využíváte, nebudete muset řešit přenos kontaktů, událostí v kalendáři, elektronické pošty na Gmailu, poznámek v aplikaci Keep, úkolů v kalendáři atd.

By Rothmuller

Jak se resetuje iPhone? :: Jak ukončit číslování stránek ve Wordu?
Užitečné odkazy