Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Video Windows 10?

Jak zmenšit video Windows 10?

Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak vytvorit video z více videí?

Vytvoření animace nebo koláže

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.
Když to vezmeme v úvahu, v čem upravovat video? Bezplatný střih videa: nejlepší editory pro zpracování a následné úpravy videí
  • Windows Movie Maker 2012 v16. 4.3528.0331.
  • DaVinci Resolve 17.2.2. CHIP hodnotí Velmi dobrý
  • Shotcut 21.03.21. Dobrý
  • VSDC Free Video Editor 6.7.5. Dobrý
  • Lightworks 2021.3. CHIP hodnotí Velmi dobrý
  • Simple Video Cutter 0.19.0. Dobrý

Také, jak spojit audio a video?

V jiném threadu jsem ke spokojenosti tazatele doporučil AviDemux, zde činím totéž. Otevři raw video stream, nastav copy a potom v audio dej select track - add track, taky pouze copy, kontejner MP4, hotovo v nezměněné kvalitě. Může se také zeptat, jak otočit video ve windows media player? Zde je v menu "Nástroje > Efekty a filtry > Efekty videa" možnost "Otočit".

Jak otočit špatně nahrané video?

Po spuštění programu Movie Maker načtěte nejprve video a poté v kartě »Domů« klikněte v sekci »Úpravy« na tlačítko »Otočit doprava« nebo »Otočit doleva« – podle toho, jak je video nahrané. Nakonec ještě video uložte v požadovaném formátu, a máte hotovo. Jak otočit video ve VLC? Na obrazovce Úpravy a efekty klikněte na záložku Efekty videa. Zde vyberte záložku Geometrie. Zašrtněte volbu Otočit a vyberte, jak chcete video otočit. 90, 180 nebo jiné stupně.

Jak rozdělit MP4 soubor?

Format Factory je populární převaděč formátů souborů. Může zpracovávat různé video formáty včetně MP4. Navíc můžete video MP4 rozdělit na klipy a poté je převést. Vyměňujte si bezplatné funkce s reklamami. Také, jak rozdělit film na dvě části mkv? Free MKV Splitter je užitečná pomůcka umožňující rozdělení velkých video souborů MKV na zvolený počet menších částí. Soubory je možné rozdělit i přesně podle vlastních časových úseků. Předností programu je velmi snadné a přehledné ovládání.

Také, jak udělat obrázek z videa?

Možností je celá řada, my rádi používáme oblíbený přehrávač VLC Media Player. V jeho nabídce Video najdete položku Snímek obrazovky (Take Snapshot). Její výběr uloží aktuální snímek přehrávaného nebo zastaveného videa do složky s obrázky. Jednodušší než vybírat položku z menu je stisknout klávesovou zkratku Shift + S.

By Welby

Jak upravit video z mobilu? :: Jak sestříhat video ve Windows?
Užitečné odkazy