Domovská stránka > J > Jak Udržet Kondici Baterie Iphone?

Jak udržet kondici baterie iPhone?

jestli se někdy dostanete do situace, že pár týdnů svůj telefon neplánujete využívat, nenabíjejte ho na 100%, ani ho úplně nevybíjejte. Hodí se dobít baterii zhruba do 50% a v takovém stavu iPhone vypnout. Baterie se tak ocitne v udržovacím režimu, kde vydrží i několik týdnů. nabíjení přes noc ničemu nevadí.

Přečtěte si více

Kdy menit baterii na iPhone?

Zcela nový iPhone ukazuje 100 %. V případě, že je kapacita pod 80 %, je dobré navštívit servis, aby provedl odbornou diagnostiku. Jakmile kapacita poklesne pod 60 %, není co řešit a je na čase baterii vyměnit. Druhou možností odhalení stavu baterie je zjištění počtu nabíjecích cyklů. Jak obnovit kondici baterie iPhone? Než se systém hlášení kondice baterie překalibruje, bude se vám v části Nastavení > Baterie > Kondice baterie zobrazovat zpráva. Překalibrování maximální kapacity a špičkového výkonu probíhá během běžných nabíjecích cyklů a celý proces může trvat několik týdnů.

Jak se starat o svuj iPhone?

Důležité je se vyhýbat extrémním teplotám, ve který váš iPhone provozujete, ale i jen necháte odložený. Optimálním rozmezím jsou teploty 16 až 22 °C. Teploty nad 35 °C pak už mohou výrazně ovlivňovat snížení kapacity baterie. Chladnější teploty také mohou ovlivnit baterii, ale jen dočasně. Jak dlouho mám iPhone? V nastavení (stáří menší než 1 rok)

Tuto informaci zjistíme v aplikaci Nastavení → Obecné → Informace, kde naleznete kolonku “omezená záruka”, v níž se nachází datum vypršení jednoleté mezinárodní záruky. Z něj můžete jednoduše vypočítat, kdy byl iPhone zakoupen.

Jak zjistím kondici baterie iPhone?

Pokud se chcete podívat na přehled úrovně nabití baterie a aktivity za posledních 24 hodin až posledních 10 dní, přejděte do Nastavení > Baterie. Po klepnutí na jeden ze sloupců na obrazovce uvidíte, které aplikace v tomto období přispívaly k využívání baterie, a jaký je poměr využití baterie pro danou aplikaci. Jak dlouho vydrzi baterie v iPhone?

Model iPhoneŽivotnost baterie (hod:min) streamované videoKapacita baterie (mAh)
iPhone SE (2020)7:121 821 mAH
iPhone Xr12:242 942 mAH
iPhone X10:492 716 mAH
iPhone Xs10:122 658 mAH

Jak dlouho vydrzi baterie iPhone 12?

iPhone 13iPhone 12
Výdrž při přehrávání videa19 hodin17 hodin
Výdrž při přehrávání audia75 hodin65 hodin
Tak jak dlouho vydrží baterie iphonu 13 pro max nabitá? A na co tedy youtuber přišel? Zejména na to, že iPhone 13 Pro Max vydržel v jeho testu 9 hodin a 52 minut nepřetržitého používání, což znamená nový rekord mezi smartphony.

Kolik stojí vymena baterie v iPhonu?

Cena výměny baterie se liší podle modelu vašeho telefonu. Momentálně platí zvýhodněná cena výměny baterie u modelů iPhone 5S, iPhone SE, iphone 6, iPhone 6S, iPhone 7 a iPhone 8 (včetně verzí Plus) stojí včetně práce 1290,- s DPH. Novější verze (X, XS, XR, 11, 11 Pro, verze Max) poté stojí 2590,- s DPH.

By Zitah

Jak dlouho vydrží baterie 6S? :: Jakou Bitcoin peněženku?
Užitečné odkazy