Domovská stránka > J > Jak Dlouho Vydrží Baterie 6S?

Jak dlouho vydrží baterie 6S?

Podíváme-li se na výsledek, čísla hovoří jasně. IPhonu 6s se po stránce baterie nejlépe daří na iOS 10, jelikož vydržel 3 hodiny a 32 minut, což mu získalo 2120 bodů. Na druhém místě se umístil iPhone s operačním systémem iOS 11, neboť si vysloužil 1930 bodů za 3 hodiny a 13 minut.

Přečtěte si více

Jak zvysit vykon iPhone?

Pojďme se tedy podívat na to jak zrychlit starší iPhone.

  1. Vypněte Spotlight.
  2. Automatické aktualizace aplikací?
  3. Ještě jedna aktualizace, kterou nezapomeňte vypnout.
  4. Omezení pohybu je nutnost.
  5. Vyšší konstrast ušetří výkon.
Jak dlouho vydrzi baterie iPhone 8? Podle rozborky se u nového iPhone 8 dočkáme kapacity baterie 1821 mAh, iPhone 7 přitom nabízel kapacitu 1960 mAh, což je o celých 7 % více. Při testech byl jas displeje nastaven na hodnotu 200 nitů. Testy prokázaly výdrž iPhonu 8 po celých 8 hodin a 37 minut, iPhone 7 naproti tomu vydržel „jen“ 7 hodin a 46 minut.

Co dělat když se iPhone rychle vybíjí?

V případě, že se snažíme o nejrychlejší možné vybití baterie, je hraní náročných 3D titulů velice dobrou volbou. Ideální je také připojit sluchátka a zvuk nechat vystupovat právě pomocí nich. Jak je nejlepší Nabijet iPhone? Využívejte Optimalizované nabíjení

Tento režim funguje ideálně například v noci, kdy jdete spát třeba v 22:00 a baterie se za první dvě hodiny spánku nabije na 80% a protože telefon ví, že obvykle vstáváte v 6:00, začne se zbývajících 20% dobíjet tak, aby byla baterie plně dobita těsně předtím, než vstáváte.

Jak snížit spotřebu baterie iPhone?

Bez ohledu na to, jak zařízení používáš, můžeš baterii šetřit dvěma jednoduchými způsoby: uprav jas obrazovky a používej Wi‑Fi. Pokud chceš prodloužit výdrž baterie, ztlum jas obrazovky nebo zapni automatický jas. Jas ztlumíš tak, že otevřeš Ovládací centrum a přetáhneš posuvník ovládání jasu dolů. Kdy vyšel iPhone 13? září 2021 • 05:30

Nové iPhony 13 a 13 Pro jsou v předprodeji od minulého pátku. Do prodeje jdou dnes spolu s novými iPady. Model iPhone 13 Pro zlevnil o tisícovku a startuje na 28 990 korunách, větší model 13 Pro Max zlevnil dokonce o dva tisíce, kdy jeho cena začíná na 31 990 korunách.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit stav iphone?

Nejdříve je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení. Poté se přesuneme do záložky Obecné a rozklikneme možnost Informace. Nyní se nám otevřely veškeré informace o našem zařízení, od kapacity úložiště, přes název operátora až po kolonku Model, která nás v tomto případě zajímá. Jak zjistím co mám za iPhone? Zjištění čísla modelu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Podívejte se do Nastavení Přejděte do Nastavení > Obecné > Informace.
  2. Podívejte se na zařízení
  3. Na iPhonu 7 a starším, iPadu nebo iPodu touch najdete číslo modelu na zadní straně zařízení.

Jak zjistím kondici baterie?

Nejprve otevřete aplikaci telefonu na našem zařízení. Jakmile jsme uvnitř, musíme zadat tento kód: * # * # * # * # 4636". Na obrazovce telefonu se poté otevře nabídka s řadou možností. Z těch, které se objevují na obrazovce, ten, který nás zajímá, je „Informace o baterii“.

By Schoenberg

Jak zachovat kvalitu fotky na Instagramu? :: Jak udržet kondici baterie iPhone?
Užitečné odkazy