Domovská stránka > J > Jak Dlouho Vydrží Baterie Iphone Se 2020?

Jak dlouho vydrží baterie iPhone se 2020?

Výsledky si můžete prohlédnout v tabulce níže, kterou připravil 9to5mac.com. Ze srovnání si můžeme všimnout, že nová generace kompaktního iPhonu SE je na tom stejně jako předchůdce a dle výrobce zvládne přehrávat video po dobu 13 hodin.

Přečtěte si více

Jak dlouho vydrží baterie iPhone 13 pro max?

Opravdovými šampiony jsou nové modely Pro, přičemž největší Pro Max zvládá s přehledem i 10 hodin průměrného používání neboli screen-on time. Také, jak často nabíjet iphone? Pokud budete o baterii svého iPhonu správně pečovat, vydrží vám možná i déle, než tvrdí výrobce. Apple uvádí výdrž baterie u každého zařízení na 1 000 nabíjecích cyklů. Jeden cyklus znamená vybití ze 100 % na 0 %. Životnost baterie ale samozřejmě závisí i na její kapacitě.

Když to vezmeme v úvahu, kolik stojí vymena baterie v iphonu?

Cena výměny baterie se liší podle modelu vašeho telefonu. Momentálně platí zvýhodněná cena výměny baterie u modelů iPhone 5S, iPhone SE, iphone 6, iPhone 6S, iPhone 7 a iPhone 8 (včetně verzí Plus) stojí včetně práce 1290,- s DPH. Novější verze (X, XS, XR, 11, 11 Pro, verze Max) poté stojí 2590,- s DPH. Kdy je dobře vymenit baterii? Jakmile dosáhne kondice 80%, tak je baterie na výměnu, protože už jednoduše nevydrží co má. Moje zkušenost (můžete mít klidně jinou) je taková, že 80% se objevuje v momentě, kdy má telefon kolem 800 nabíjecích cyklů (plus mínus 100). Pokud vás čeká výměna, nezapomínejte na záruku.

Kdy nabíjet iPhone?

Využívejte Optimalizované nabíjení

Tento režim funguje ideálně například v noci, kdy jdete spát třeba v 22:00 a baterie se za první dvě hodiny spánku nabije na 80% a protože telefon ví, že obvykle vstáváte v 6:00, začne se zbývajících 20% dobíjet tak, aby byla baterie plně dobita těsně předtím, než vstáváte.
Jak dlouho vydrzi baterie iPhonu 12 pro max? Konkrétně tedy, pro rekapitulaci, nabízí 12 mini patnáctihodinovou výdrž na jedno nabití, největší 12 Pro Max pak dokáže na jedno nabití vydržet až 20 hodin.

Jak dlouho vydrží iPhone 12 Mini?

iPhone 12 mini se nejvíce hodí pro ty, kdo převážně komunikují přes iMessage, kecálky, sjíždějí sociální sítě, fotí rodinu či přátele apod. Pro ně bude baterie, pokud nebudou očekávat výdrž 3 dny, dostačující. iPhone 12 mini nemá největší baterii. Někomu nebude stačit, ale někomu naopak ano. Jak snizit Vybijeni baterie? Pokud však chcete ušetřit baterii, zakažte tuto možnost a snížení úrovně podsvícení proveďte ručně. Stejně tak můžete snížit spotřebu energie zkrácením doby, po které má obrazovka zhasnout. ideální dobou je například 15 nebo 30 vteřin, není nutné nechat odložený telefon svítit ještě několik minut.

Také, jak zvýšit výdrž baterie apple watch?

Apple Watchvýdrž baterie

Zakažte aktivaci displeje zápěstím

  1. Na iPhonu otevřete aplikaci Watch.
  2. Klepněte na Displej a jas.
  3. Vypněte Probudit zvednutím zápěstí

By Pat Shimomura

Jak vypnout automatickou synchronizaci OneDrive? :: Jak snížit spotřebu baterie iPhone?
Užitečné odkazy