Domovská stránka > J > Jak Zjistit Kondici Baterie Iphone?

Jak zjistit kondici baterie Iphone?

Pokud se chcete podívat na přehled úrovně nabití baterie a aktivity za posledních 24 hodin až posledních 10 dní, přejděte do Nastavení > Baterie. Po klepnutí na jeden ze sloupců na obrazovce uvidíte, které aplikace v tomto období přispívaly k využívání baterie, a jaký je poměr využití baterie pro danou aplikaci.

Přečtěte si více

Jak zjistit kondici baterie u Androidu?

Tajné kódy pro Android

  1. Otevřete na telefonu aplikaci Telefon.
  2. Zadejte kód * # * # * # * # 4636 v aplikaci.
  3. Aniž byste museli stisknout tlačítko volání, na obrazovce se otevře nové menu.
  4. V nabídce, která se otevře na obrazovce, přejděte na možnost s názvem Stav baterie (tento název může být v telefonu v angličtině).
Jak zjistit kondici baterie Xiaomi? Stačí si otevřít menu „Úspora energie a baterie“ a následně kliknout na možnost „Baterie“. Tam najdete přesnou informaci o tom, jaká je životaschopnost baterky a zda ji už náhodou není třeba vyměnit za novou.

Jak zjistit výdrž baterie?

Otevřete Nastavení -> Baterie -> Kondice baterie.

Uvidíte dvě podstatné hodnoty, které potřebujete zjistit. Maximální kapacita baterie říká, kolik energie je baterie schopna pojmout oproti stavu, kdy je nová a to na základě reálného opotřebení.
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit kondici baterie na samsungu? Zkuste použít funkci Péče o telefon, která je dostupná v aplikaci Samsung Members. Během pár sekund můžete zkontrolovat stav baterie a optimalizovat její využití. nacházející se v dolní části. interaktivních kontrol v části „Péče o telefon“.

Pokud jde o to, kdy menit baterii iphone?

Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů. Většinou se setkáváme s výdrží mezi 500 až 1 000 cykly. 500 cyklů odpovídá cca 2 letem provozu a 10-20 % kondice baterie. Také, jak zjistit stav nabíjecí baterie? U Android mobilů to musíme zjišťovat přes aplikaci třetí strany, kterou lze stáhnout z Google Play. Ta zjišťuje, kolikrát byl telefon nabitý z 0 na 100 %, a podle toho pak životnost baterie odhadne.

Jak zjistit kondici baterie u iPhone 5s?

Prvně na vašem iPhonu otevřete nativní aplikaci Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže a rozklikněte záložku Baterie. Na další obrazovce, která se zobrazí, klepněte na kolonku Kondice baterie. Zde už věnujte pozornost procentuálnímu údaji v řádku Maximální kapacita. Můžete se také zeptat, jak poznat vadnou baterii v mobilu? Jestliže nový mobil vydržel i dva dny, najednou musíte v průběhu dne nabíjet. Jiným projevem vadného akumulátoru je chování před úplným vybitím a vypnutím telefonu. Zatímco nový mobil vydržel na několik procent nabití pracovat několik hodin, u vadného akumulátoru nikdy nevíte, kdy vás nechá ve štychu.

Jak dlouho vydrzi baterie v telefonu?

Baterie v mobilu vydrží v dobré kondici (pokles kapacity na 80%) běžně 300-500 cyklů, ty nejlepší baterie možná kolem 1000.

By Raybourne

Jak se podívat na fotky na iCloudu? :: Co všechno obsahuje QR kód?
Užitečné odkazy