Domovská stránka > J > Jak Poslat Soubor 2Gb?

Jak poslat soubor 2gb?

Nejlepší způsoby, jak můžete poslat velké soubory přes internet

  1. Ukládejte soubory do cloudu.
  2. Řešení pro posílání velkých souborů
  3. Řešení pro ukládání velkých souborů
  4. Řešení pro větší soukromí a bez limitů
  5. Řešení v podobě FTP.
  6. Řešení v podobě hromadného živého sdílení
  7. Řešení v podobě komunikačních služeb.

Přečtěte si více

Jak funguje WeTransfer?

WeTransfer nám to umožňujeodesílat soubory jakéhokoli typu s maximálním limitem 2 GB pro bezplatný účet kromě toho, že nám umožňuje předávat a mazat převody po dobu 7 dnů, což je období, které WeTransfer ukládá obsah na svých serverech před jeho trvalým odstraněním. A další otázka, jak poslat data přes internet? Přes internet lze posílat i gigabajtové soubory.A bez registrace

  1. Úschovna. cz.
  2. eDisk. Také česká služba eDisk funguje jako internetová úschovna pro výměnu velkých souborů.
  3. Capsa.cz. K ukládání a sdílení dat je možné použít i českou službu Capsa.cz.
  4. Badongo.com. Zajímavé služby nabízí server Badongo.com.
  5. YouSendIt.
  6. sendspace.

Jak poslat data?

Asi nejznámější českou službou, před kterou putují denně stovky GB, je Uschovna.cz. Provozovatelé postupně navyšují velikost balíku, který přes úschovnu můžete poslat. Nyní je to v bezplatné verzi až 30 GB. Data zůstanou na službě uložena 14 dní a stáhnout si je můžete až 30 krát. Jak se posílají data? Velikost souborů, které si mezi sebou uživatelé vyměňují, neustále narůstá. Zatímco v dřívějších dobách postačil k poslání souborů e-mail, dnes je nejvhodnějším řešením použití internetové úschovny.

Jak velký objem dat lze poslat emailem?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google. Jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dát? Služby pro posílání velkých souborů

První možností je využití služeb, nabízejících jednorázové odesílání velkých souborů. Ty obvykle fungují na víceméně stejném principu: zadáte e-mailovou adresu příjemce a nahrajete soubor. Příjemci pak přijde zpráva s kódem nebo odkazem k vyzvednutí „zásilky“.

Jak poslat soubor do úschovny?

souboru

Posilej.czÚschovna
Komentáře k zásilceAnoNe
Poslat zásilku
Co je to We transfer? Aplikace WeTransfer dovoluje odesílat a sdílet skrze Internet až 10GB soubory. Kromě velmi jednoduchého a intuitivního použití potěší také fakty, že funguje zcela zdarma a především bez nutnosti registrace.

Může se také zeptat, jak uložit data na internet?

Mezi oblíbená cloudová úložiště patří Dropbox, Disk Google a OneDrive, pro uživatele přístrojů Apple pak iCloud. Existuje ale i řada dalších, například SugarSync, Sync.com nebo česká Capsa.

By Eb

Jak bootovat ve Windows 10? :: Jak streamovat na VLC?
Užitečné odkazy