Domovská stránka > J > Jak Udělat V Excelu?

Jak udělat v Excelu?

Tabulku můžete vytvořit a naformátovat pro vizuální seskupení a analýzu dat.

  1. Vyberte buňku v datech.
  2. Vyberte Domů > Formátovat jako tabulku.
  3. Zvolte styl tabulky.
  4. V dialogovém okně Formátovat jako tabulku nastavte oblast buněk.
  5. Označte, jestli tabulka obsahuje záhlaví.
  6. Vyberte OK.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak vložit komentář v excelu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na buňku a klikněte na příkaz Vložit komentář (nebo stiskněte klávesy Shift+F2). Pokud používáte Excel pro Office 365, klikněte pravým tlačítkem myši na buňku a zvolte příkaz Nová poznámka. Napište text poznámky. Co jsou základy Excelu? Každý pracovní list v Excelu 2010 obsahuje 16 384 sloupců a 1 048 576 řádků. Buňka může obsahovat jednu ze tří hodnot: číslo, text nebo vzorec. Čísla vytvářejí data, vzorce a popisky vytvářejí z dat užitečné informace. Zobrazení čísel v tabulce může být nepřehledné, pokud nevíme, co ta čísla znamenají.

Pokud jde o to, jak nastavit filtr v excelu?

Vyberte data, která chcete filtrovat.

  1. Na kartě Data klikněte ve skupině Seřadit a filtrovat na tlačítko Filtr.
  2. Kliknutím na šipku. v záhlaví sloupců si zobrazíte seznam, ve kterém si navolíte, co chcete filtrovat. Poznámka V závislosti na typu dat ve sloupci vám Excel zobrazí buď Filtry čísel nebo Filtry textu.
Co vše umí Excel? Ten umí sčítat, odečítat, násobit i další matematické nebo logické funkce. Navíc dokáže vybarvit písmo nebo jednotlivé buňky pro větší přehlednost. Zkušení uživatelé pak umí využívat podmíněné formátování, provázání různých listů, vytváření kontingenčních tabulek a mnoho dalšího.

Jak pracovat s tabulkami Excel?

Vytváření a formátování tabulek

  1. Vyberte buňku v datech.
  2. Vyberte Domů> Formátovat jako tabulku.
  3. Zvolte styl tabulky.
  4. V dialogovém okně Vytvořit tabulku nastavte oblast buněk.
  5. Označte, jestli tabulka obsahuje záhlaví.
  6. Klikněte na OK.
Jak vložit tabulku v Excelu? Jak tedy tabulku vložit? Označte oblast buněk a pak buď: V kartě Vložit klikněte na Tabulka. a v následujícím kroku zaškrtněte, jestli tabulka má nebo nemá záhlaví, nebo v kartě Domů klikněte na Formátovat jako tabulku, vyberte barvičky a pak zase zaškrtněte nebo nezaškrtněte záhlaví. Tabulka je vložená.

Jak spojit buňky v Excelu?

Sloučení buněk

  1. Klikněte na první buňku a stiskněte Shift a pak klikněte na poslední buňku v oblasti, kterou chcete sloučit. Důležité informace: Ujistěte se, že data obsahuje jenom jedna z buněk v oblasti.
  2. Klikněte na Domů > Sloučit a zarovnat na střed.
Tak jak zobrazit komentare v excelu? Pokud chcete zobrazit jednotlivý komentář, klikněte pravým tlačítkem myši na buňku a vyberte Zobrazit nebo skrýt komentáře. Pokud chcete zobrazit všechny komentáře v listu, přejděte na kartu Revize a > Zobrazit všechny komentáře.

Jak vložit obrázek do komentáře?

Efekty výplně

Vybrat záložku Obrázek a pak Vybrat obrázek... v dialogovém okně si vyberete požadovaný obrázek. Klik na OK a máte hotovo.

By Brad

Jak vložit obrázek do bunky Excel? :: Jak vyplnit SEO?
Užitečné odkazy