Domovská stránka > J > Jak Udělat Válcový Graf V Excelu?

Jak udělat válcový graf v Excelu?

Na listu vyberte buňky obsahující data, která chcete použít pro graf. Pokud chcete vytvořit 3D sloupcový graf, klikněte na Sloupec a potom v části 3D sloupecklikněte na 3D sloupec. Pokud chcete vytvořit 3D válcový graf, klikněte na Sloupeca potom v části Válceklikněte na 3D válce.

Přečtěte si více

Jak vytvořit bublinový graf v Excelu?

Pokud chcete vytvořit 3D bublinový graf, po vytvoření základního bublinového grafu klikněte na Vložit > Bodový (X, Y) nebo bublinový graf > 3D bublina. Jak vytvořit graf z dotazníku? Postupujte prosím následovně:

  1. Vyberte dotazníkovou tabulku a klikněte na Vložit > Kontingenční graf (nebo Kontingenční tabulka)> Kontingenční graf.
  2. V dialogu Vytvořit PiovtChart zkontrolujte Existující pracovní list vyberte první buňku cílového rozsahu a klikněte na OK knoflík.

Může se také zeptat, jak vytvořit graf v procentech?

1. Vyberte zdrojová data a kliknutím na ikonu vytvořte graf Vložte bodový (X, Y) a bublinový graf (nebo Rozptyl)> Bodový s hladkými čarami na Vložit Karta. 2. V novém grafu klikněte pravým tlačítkem na osu, kde chcete zobrazit popisky jako procenta, a vyberte Formát osy z nabídky pravého tlačítka myši. Také, jak vytvořit prstencový graf? Vytvoření vícevrstvého prstencového grafu

  1. Vyberte data.
  2. Klikněte na Vložení > Vložit hierarchický graf > Vícevrstvý prstencový.

Jak udělat pohyblivý graf?

Animace a efekty grafu jako objektu

Graf ve snímku vyberte a klikněte na kartu ANIMACE. Ve skupině Animace se nachází galerie – kliknutím na šipku v pravé dolní části galerie ji rozbalte a ve skupině efektů Úvodní zvolte například efekt Kolo (v náhledu uvidíte jeho průběh).
Jak se přehodit v Excelu osy grafu? Otočení výsečového grafu

  1. Pravým tlačítkem myši klikněte na kterýkoli výseč výsečového grafu > Formát datové řady.
  2. V podokně Formát datového bodu v poli Úhel prvního řezu nahraďte hodnotu 0 120 a stiskněte Enter. Výsečový graf teď vypadá takhle:

Může se také zeptat, jak upravit graf v excelu?

Změna vzhledu textu a čísel v popiscích (Office 2010)

  1. V grafu klikněte na osu s čísly, u kterých chcete změnit formátování, nebo osu vyberte ze seznamu prvků grafu následujícím způsobem:
  2. Na kartě Formát ve skupině Aktuální výběr klikněte na tlačítko Formátovat výběr.
Tak jak vytvořit bcg matici v excelu? Tvorba BCG grafu v MS Excel
  1. Označte prázdnou buňku a vložte bublinový graf.
  2. Zvolte Vybrat data a pro hodnoty 1.
  3. Podobně jako v předchozím kroku přidejte hodnoty pro další řady grafu.
  4. Nastavte obrácené pořadí hodnot vodorovné osy.
  5. Na vodorovné ose nastavte průsečík se svislou v hodnotě 1.

Pokud jde o to, jak se vyhodnocují dotazníky?

Pro vyhodnocení dat z dotazníku se často používá tzv. kontingenční tabulka. Slouží k přehlednému zobrazení vzájemného vztahu dvou údajů (získaných ze dvou různých otázek). Řádky odpovídají jednomu ze znaků (jedné otázce) a sloupce druhému.

By Bianca Gorelli

Jak vytvořit leták ve Wordu? :: Jak vytvořit QR kód ve Wordu?
Užitečné odkazy