Domovská stránka > J > Jak Vložit Obrázek Do Bunky Excel?

Jak vložit obrázek do bunky Excel?

Vložte obrázek do buňky v Excelu

  1. Přejděte na kartu Vložit.
  2. Klikněte na možnost Obrázky (je ve skupině ilustrací).
  3. V dialogovém okně „Vložit obrázek“ vyhledejte obrázky, které chcete vložit do buňky v aplikaci Excel.
  4. Klikněte na tlačítko Vložit.
  5. Změňte velikost obrázku/obrázku tak, aby se dokonale vešel do buňky.

Přečtěte si více

Jak funguje funkce Když?

Funkce KDYŽ, jedna z logických funkcí, vrátí jednu hodnotu, pokud se zadaná podmínka vyhodnotí jako Pravda, a jinou hodnotu, pokud se vyhodnotí jako Nepravda. Příklady: =KDYŽ(A2>B2;"Překročil se rozpočet.";"OK") =KDYŽ(A2=B2;B4-A4;"") Můžete se také zeptat, co to jsou kontingenční tabulky? Kontingenční tabulka je výkonný nástroj pro výpočet, shrnutí a analýzu dat, který umožňuje zobrazit porovnání, vzory a trendy v datech. Kontingenční tabulky fungují trochu jinak v závislosti na platformě, kterou používáte ke spuštění Excel.

Jak zaokrouhlit čísla v Excelu?

Chcete-li vždy provést zaokrouhlení směrem nahoru (dále od nuly), použijte funkci ROUNDUP. Chcete-li vždy provést zaokrouhlení směrem dolů (blíže k nule), použijte funkci ROUNDDOWN. Chcete-li číslo zaokrouhlit na násobek určitého čísla (například na nejbližší násobek 0,5), použijte funkci MROUND. Jak vyfiltrovat více položek v Excelu? Víc sad kritérií, víc sloupců ve všech sadách

Klikněte na buňku v oblasti seznamu. V příkladu kliknete na libovolnou buňku v oblasti seznamu A6:C10. Na kartě Data klikněte ve skupině Seřadit a filtrovat na tlačítko Upřesnit.

Můžete se také zeptat, proč nefunguje filtr v excelu?

Na kartě Domů klikněte ve skupině Úpravy na tlačítko Seřadit a filtrovat a kliknutím na příkaz Vymazat filtr vymažte. Některá data v tomto sešitu jsou filtrována podle barvy buňky. Řádky skryté pomocí takového filtru zůstanou ve starších verzích aplikace Excel skryté, ale samotný filtr nebude zobrazen správně. A další otázka, jak seřadit v excelu podle datumu? Přetažením myší ve sloupci směrem dolů vyberte kalendářní data, která chcete seřadit. Klikněte na kartě Domů na šipku u tlačítka Seřadit a filtrovat a potom na Seřadit od nejstaršího k nejnovějšímu nebo Seřadit od nejnovějšího k nejstaršímu.

Jak získat Excel zdarma?

Jak si stáhnout bezplatnou zkušební verzi Excelu 365

  1. Klepnutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu přejděte na web Office.
  2. Klikněte na ZÍSKAT OFFICE (GET OFFICE).
  3. Klikněte na odkaz VYZKOUŠET 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY 1 MONTH FREE).
  4. Klikněte na tlačítko VYZKOUŠET 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY 1 MONTH FREE).
Jak zafixovat hodnotu v Excelu? To se provádí znakem $ (pro napsání stiskněte pravý Alt +ů) před patřičnou adresou. Zapište tedy vzorec v následující podobě: „=($B$2*C3)“. Poznámka: Znak $ může fixovat samostatně jak sloupec nebo řádek. Kromě varianty $B$2 se tedy lze setkat i s variantami $B2 a B$2.

Tak jak formatovat tabulku v excelu?

Volba stylu tabulky

  1. Vyberte libovolnou buňku v tabulce nebo oblast buněk, kterou chcete formátovat jako tabulku.
  2. Na kartě Domů klikněte na Formátovat jako tabulku.
  3. Klikněte na styl tabulky, který chcete použít.

By Itagaki Gow

Jak se naučit jazyk za 3 měsíce? :: Jak udělat v Excelu?
Užitečné odkazy