Domovská stránka > J > Jak Se Připojit Na Whatsapp Na Pc?

Jak se připojit na WhatsApp na PC?

Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp. Aplikace WhatsApp pro počítač bude fungovat pouze na počítačích, které mají jeden z následujících operačních systémů: Windows 8.1 a novější

Přečtěte si více

Jak volat přes WhatsApp na PC?

Chcete-li v aplikaci WhatsApp pro počítač zahájit nebo přijmout hlasový hovor, budete potřebovat:

  1. výstupní zvukové zařízení a mikrofon (pro hlasové hovory a videohovory),
  2. kameru (pro videohovory),
  3. povolit aplikaci WhatsApp přístup k mikrofonu a kameře počítače.
Také, jak se prihlasit k whatsapp? Přihlášení
  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.

Jak dostat fotky z WhatsApp do PC?

Jak z aplikace WhatsApp uložit fotky a videa

První možnost je ta, že si mobil propojíte s počítačem a fotky můžete poslat přes bluetooth, najdete v telefonu složku WhatsApp/Media a zde v adresáři WhatsApp Images jsou všechny fotky a videa. Ty už stačí pomocí Průzkumníku překopírovat.
Jak na WhatsApp? Stažení a nastavení aplikace WhatsApp. 1. Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Proč nejde volat přes WhatsApp?

Pokud máte problémy s hovory v aplikaci WhatsApp, zkuste se připojit k jiné síti (například k síti Wi-Fi místo mobilního datového připojení, nebo naopak). Vaše stávající síť může být nesprávně nakonfigurovaná pro UDP (User Datagram Protocol) a to může bránit správnému fungování hovorů WhatsApp. Podle toho, jak volat přes notebook? Nainstalujte si na svůj počítač doporučený softwarový VoIP telefon (softphone, internet telefon). Pro jeho použití počítač musí mít zvukovou kartu, reproduktory nebo sluchátka, mikrofon anebo USB telefon. Abyste mohli uskutečňovat videohovory, připojte k počítači web kameru anebo nastavte kameru na vašem notebooku.

Jak volat z notebooku?



Pokud číslo v kontaktech nemáte:

  1. Klikněte na ikonu kamery. .
  2. Zadejte telefonní číslo nebo e-mail volaného.
  3. Klikněte na Videohovor.
Také, jak si aktualizovat whatsapp? Android. Vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger v obchodě Google Play a následně klepněte na Aktualizovat.

Tak co je to whatsapp?

O společnosti WhatsApp

Přes 2 miliardy lidí ve více než 180 zemích používají aplikaci WhatsApp1 ke komunikaci s přáteli a rodinou – kdykoli a kdekoli. WhatsApp je zdarma2 a nabízí jednoduché, bezpečné a spolehlivé vedení hovorů a posílání zpráv, dostupné na telefonech po celém světě.

By Hedvig

Jak postavit domácí Síť? :: Jak získat gemy na Survival Games?
Užitečné odkazy