Domovská stránka > J > Jak Vypnout Upozorneni Whatsapp?

Jak vypnout upozorneni WhatsApp?

Hlasitost těchto tónů závisí na nastavení hlasitosti oznámení vašeho telefonu. Pokud tóny konverzací chcete vypnout nebo zapnout: Otevřete WhatsApp. Klepněte na Více možností > Nastavení > Oznámení > zapněte nebo vypněte Tóny konverzací.

Přečtěte si více

Co si dát na stav?

ikonu fotoaparátu nebo na Můj stav, chcete-li pořídit fotografii, nahrát video či GIF, nebo zvolit existující video či GIF z galerie telefonu. Fotografie, videa a animace GIF můžete různě upravovat nebo k nim přidávat popisky. Lidé se také ptají, kdo mě vidí na whatsapp? Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit.

Jak se používá WhatsApp?

WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě. Také, jak oznacit zpravu jako neprectenou whatsapp? Rozklikli jste si konverzaci, ale nechcete, aby se zprávy zobrazily ostatním uživatelům jako přečtené? Stačí, když vyberete požadovanou konverzaci a po kliknutí na tři tečky zvolíte „označit jako nepřečtené“.

Když to vezmeme v úvahu, jak zmenit zvuk whatsapp?

Jak změnit vyzváněcí tón v aplikaci WhatsApp?

  1. Přejděte do seznamu kontaktů telefonu.
  2. Klepněte na kontakt, pro který chcete vybrat vlastní vyzváněcí tón.
  3. V pravém horním rohu obrazovky klepněte na tlačítko Upravit.
  4. Zvolte si vyzváněcí tón.
  5. Restartujte telefon.
Kolik mám dat v telefonu? Jak zjistit, kolik dat využíváte

Využití mobilních dat najdete v části Nastavení > Mobilní data nebo Nastavení > Mobilní data.

Jak poznám že si mě někdo zablokoval na WhatsAppu?

Nezobrazují se vám aktualizace profilové fotografie daného kontaktu. Odešlete-li zprávu kontaktu, který si vás zablokoval, zobrazí se vám u ní vždy jen jedna fajfka (zpráva odeslána), dvě fajfky (zpráva doručena) se vám nikdy zobrazovat nebudou. Pokusíte-li se s daným kontaktem uskutečnit hovor, nebudete spojeni. Jak vypnu WhatsApp? Dobrý den,najedete na app whatsapp a tlačítkem na ukončení hovoru (vypnout)zmáčkenete a vyjede Vám zavřít aplikaci a pod tím ano ne.

Jak zjistit s kým si píše na WhatsApp?

Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují.

By Caputto Kniefel

Jak nebýt vidět na WhatsApp? :: Jaká je moje veřejná IPv4 adresa?
Užitečné odkazy