Domovská stránka > J > Jak Na Funkce V Excelu?

Jak na funkce v Excelu?

Funkce listu jsou seřazené do kategorií podle funkčnosti. Pokud chcete projít funkce v kategorii, klikněte na ni. Nebo stiskněte Ctrl+F pro vyhledání funkce po zadání prvních pár písmen nebo popisného slova.

Přečtěte si více

Jak sdílet soubory přes Google disk?

Soubory a složky uložené na Google disku můžete sdílet prakticky s kýmkoliv. Stačí, když na název souboru kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete “Sdílet” nebo přímo v otevřeném dokumentu najdete vpravo nahoře ikonku “Sdílet”. Tímto nastavíte dalším lidem přístupy k vybraným souborům nebo celým složkám. Pokud jde o to, jak sdílet dokument word? Sdílení dokumentu

  1. V pravém horním rohu nad pásem karet klikněte na Sdílet.
  2. Pokud jste to ještě neudělali, uložte svůj dokument na OneDrive.
  3. Zadejte e-mailové adresy lidí, se které chcete sdílet, a vyberte oprávnění, která chcete povolit.
  4. Pokud budete chtít, napište zprávu. Pak klikněte na Poslat.

A další otázka, jak udělat sdílený disk?

Na disku kliknete pravým ltačítkem na daný dokument, který chcete sdílet a ukáže se vám okno kde budete mít pole na vyplnění komu chcete dokument sdílet a co bude mít v dokumentu za roli, kdy máte na výběr z čtenáře, komentátora a editora. Jak vytvořit dokument v Googlu? Nový textový dokument můžeme založit jak ze služby Dokumenty, tak ze služby Disk. Nejdříve si ukážeme založení ze služby Dokumenty. V jejím pravém dolním rohu najdeme tlačítko se symbolem plus. Když na něj klikneme, tak dojde k založení nového dokumentu, ve kterém bychom hned mohli začít pracovat.

Tak jak zrušit uzamčení souborů excel?

Odebrání hesla sešitu

  1. Otevřete sešit, ze kterého chcete heslo odebrat.
  2. Na kartě Revize v části Ochranaklikněte na Hesla.
  3. Vyberte veškerý obsah v poli Heslo k otevření nebo v poli Heslo pro úpravy a stiskněte KLÁVESU DELETE.
  4. Klikněte na Uložit .
Pokud jde o to, jak odemknout zaheslovaný soubor excel? Excelový sešit otevřeme a na kartě Revize klepneme na „Odemknout list“, již bychom neměli být vyzvání k zadání hesla. Pokud klepneme opět na „Zamknout list“, nastavíme nové heslo a budeme se snažit ho, pokud možno, nezapomenout : ).

Jak zrušit uzamčení Excelu?

Z nabídky Soubor vyberte příkaz Uložit jako. V otevřeném okně klikněte na tlačítko Nástroje a v zobrazené nabídce zvolte možnost Obecné možnosti. V následujícím dialogovém okně pak vymažte oba řádky, ve kterých je heslo zapsáno, a klikněte na OK. Dokument pak nezapomeňte uložit. Jak vytvorit na PC tabulku? Tabulku můžete vytvořit a naformátovat pro vizuální seskupení a analýzu dat.

  1. Vyberte buňku v datech.
  2. Vyberte Domů > Formátovat jako tabulku.
  3. Zvolte styl tabulky.
  4. V dialogovém okně Formátovat jako tabulku nastavte oblast buněk.
  5. Označte, jestli tabulka obsahuje záhlaví.
  6. Vyberte OK.

A další otázka, jak vytvořit vlastní tabulku?

Vyberte Vložit > tabulkua pak vyberte Převést text na tabulku. Pokud chcete nakreslit vlastní tabulku, vyberte Vložit > tabulku > Kreslení tabulky.

By Roach

Co je sdílení obrazovky? :: Jak nastavit sdílený soubor?
Užitečné odkazy