Domovská stránka > J > Jak Přesunout Aplikace Z Disku C Na Disk D?

Jak přesunout aplikace z disku C na disk D?

Jak přemístit aplikaci na jiný disk

Tuto funkci mají i mobilní telefony a hodí se ji využít hlavně v okamžiku, kdy máte na „céčku“ málo místa. Klikněte na Start – Nastavení a Aplikace. U volby Aplikace a funkce vyberte apku, která má volbu Přesunout aktivní.

Přečtěte si více

Jak změnit umístění složky Dokumenty?

Klepněte pravým tlačítkem na složku Dokumenty a z místní nabídky, která se vzápětí zobrazí, vyberte příkaz Vlastnosti. Zobrazí se dialogové okno, v němž se přesuňte na záložku Umístění. Poté stiskněte tlačítko Přesunout. Jak přesunout složku Dokumenty na jiný disk? Kompletní příkaz je napříkad:

  1. xcopy /e /k /o /h /b c:\users d:\users. Tímto příkazem překopírujete data z disku C na disk D (původní data na disku C zůstanou)
  2. rd /s c:\users. V závěru vytvoříme link, který bude ukazovat na nové umístění, například na zmíněný disk D:\Users.
  3. mklink /d c:\users d:\users.

Jak přesunout složku?

Klikněte pravým tlačítkem a vyberte Vyjmout nebo zmáčkněte Ctrl + X . Přejděte do jiné složky, kam chcete soubor přesunout. Kliknutím na tlačítko s nabídkou a zvolením Vložit přesun souboru dokončíte. Nebo můžete zmáčknout Ctrl + V . Jak přesunout hru z disku C na disk D? Re: Přesunutí hry z disku C na disk D.

Mělo by to jít normálně. Zkus to normálně zkopírovat a nechat ji zatím na obou discích. Pokud pojede z toho D, tak z C ji smaž, ale mělo by to jít.

Co se stane když přenést soubory z disku C na disk D?

Pro přesun osobních složek je vyžadováno oprávnění správce.

  1. Otevřete Průzkumník souborů a klikněte pravým tlačítkem myši na složku »Dokumenty«.
  2. Ve Vlastnostech přepněte na kartu »Umístění«.
  3. Složku Dokumenty chceme přesunout na disk D:.
Jak změnit umístění souborů? Změna umístění stažených souborů
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Dole klikněte na Rozšířená nastavení Stažené soubory.
  4. Upravte nastavení stahování: Chcete-li změnit výchozí nastavení, klikněte na Změnit a vyberte umístění, kam chcete soubory ukládat.

Jak nastavit ukládání na disk?

Chcete-li změnit výchozí pevný disk, klikněte na Start a poté vyberte Nastavení (nebo stiskněte Windows + I). V okně Nastavení klikněte na Systém. V okně Systém vyberte kartu Úložiště vlevo a poté přejděte dolů do části „Uložit umístění“ vpravo. Jak přesunout Program Files? HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersionMůžete použít položku registru ProgramFilesDir změnit umístění složky Program Files. Navíc můžete upravit každý odkaz v registru, přejděte na příkaz Nová složka Program Files. Můžete také přesunout obsah z původní složky Program Files na nové místo.

Můžete se také zeptat, jak přesunout operační systém na jiný disk?

Nejjednodušším způsobem je připojit nový HDD nebo SSD přes USB case k vašemu současnému počítači nebo jej připojit jako další disk v případě, že máte ve skříni volnou šachtu (případně přímo na sběrnici po demontáži skříně – prověřte ale napájení). Spusťte WinToHDD a poté klikněte na "Klonovat systém/System Clone".

By Ev

Co je složka users? :: Jak zobrazit sdílený Kalendář Google?
Užitečné odkazy