Domovská stránka > J > Jak Přesunout Složku Dokumenty Na Jiný Disk?

Jak přesunout složku Dokumenty na jiný disk?

Kompletní příkaz je napříkad:

  1. xcopy /e /k /o /h /b c:\users d:\users. Tímto příkazem překopírujete data z disku C na disk D (původní data na disku C zůstanou)
  2. rd /s c:\users. V závěru vytvoříme link, který bude ukazovat na nové umístění, například na zmíněný disk D:\Users.
  3. mklink /d c:\users d:\users.

Přečtěte si více

Jak přesunout složku?

Klikněte pravým tlačítkem a vyberte Vyjmout nebo zmáčkněte Ctrl + X . Přejděte do jiné složky, kam chcete soubor přesunout. Kliknutím na tlačítko s nabídkou a zvolením Vložit přesun souboru dokončíte. Nebo můžete zmáčknout Ctrl + V . Jak změnit umístění složky? Chcete-li změnit umístění souboru osobních složek, postupujte takto:

  1. Klepněte pravým tlačítkem myši osobních složek a klepněte na příkaz Vlastnosti.
  2. Přepnout na kartu v dialogovém okně umístění .
  3. Klepněte na tlačítko přesunout....
  4. Cesta k cílové složce vyberte a klepněte na tlačítko OK.

Jak přesunout plochu na jiný disk?

Klikněte na složku »Dokumenty« pravým tlačítkem myši a vyberte »Vlastnosti«. Přepněte na kartu »Umístění« a klikněte na tlačítko »Obnovit výchozí«. Cesta ke složce se změní a vy můžete přesunout data zpět do výchozího umístění složky Dokumenty. Jak přesunout hru z disku C na disk D? Najdi na C v dokumentech nejakou slozku The Sims 3 a prekopiruj ji nekam do jine slozky. Pak odinstaluj a nainstaluj hru a tu zalohu z dokumentu prekopiruj zpet tam kam byla a melo by to byt. To jen tak nepůjde, budete to muset odinstalovat a nainstalovat na jiný disk.

A další otázka, jak přesunout program files?

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersionMůžete použít položku registru ProgramFilesDir změnit umístění složky Program Files. Navíc můžete upravit každý odkaz v registru, přejděte na příkaz Nová složka Program Files. Můžete také přesunout obsah z původní složky Program Files na nové místo. Jaký je rozdíl mezi kopírováním a přesouváním? Když přesouváte soubor nebo složku z jedné lokace do druhé a obě se přitom nacházejí na stejném disku nebo diskovém oddíle, Windows tuto položku přesunou (a nevytvoří kopii v cílové lokaci). V případě, se lokace nacházejí na různých diskových oddílech nebo fyzických discích, je výchozí akcí kopírování.

Podle toho, co je složka users?

Na disku C: je u všech uživatelů Windows složka "Users". Tuto složku není důvod měnit ani nelze vytvořit! V té složce jsou složky se jmény uživatelů co na daném systému pracují. Buď si zadal otázku úmyslně kvůli trolingu nebo to raději svěř povolanější osobě. Pokud jde o to, jak změnit jméno složky v users? Po startu systému zadejte v příkazovém řádku příkaz »Notepad« a potvrďte klávesou [Enter]. Ve spuštěném programu klikněte na příkaz »Soubor | Otevřít« a přejděte do složky »C:Users«. Zde můžete změnit jména dotyčné složky uživatele.

Jak změnit umístění One drive?

Přejděte zpátky na obrazovku instalace OneDrive vyberte Začínáme a pakpostupujte podle pokynů, dokud se nedostanete na obrazovku, kde můžete změnit umístění složky OneDrive. Vyberte změnit, vyberte umístění nové složky a pak vyberte OK.

By Zia Tandus

Jak změnit cestu instalace? :: Jak přesunout aplikace na jiný disk?
Užitečné odkazy