Domovská stránka > J > Jak Zjistit Url Steam?

Jak zjistit URL Steam?

Pokud si nejste jisti, zda máte vlastní URL adresu, můžete ji zjistit následujícím postupem.

  1. Otevřete klienta Steam a přihlaste se.
  2. Vyberte možnost Pohled > Nastavení.
  3. Zvolte možnost Rozhraní.
  4. Vyberte své uživatelské jméno.
  5. Prohlédněte si lištu URL.

Přečtěte si více

Co oznacuje URL?

Tak jako budovy a domy mají poštovní adresu, také webové stránky mají jedinečné adresy, pomocí kterých je mohou uživatelé nalézt. V případě internetu se tyto adresy nazývají adresy URL (Uniform Resource Locator). Co to je WWW? World Wide Web (WWW, zkráceně web, v doslovném překladu „světově rozsáhlá pavučina“ nebo „celosvětová síť“) je označení pro systém prohlížení, ukládání a odkazování dokumentů nacházejících se v internetu.

Můžete se také zeptat, jak otevřít url?

Soubory URL otevírají ve výchozím prohlížeči uživatele umístění Internetu, například webovou adresu. Místo zástupce lze obvykle zobrazit otevřením souboru v textovém editoru, například v programu Microsoft Notepad nebo Apple TextEdit. Jak kopírovat odkaz na web? Odkaz na web můžete zkopírovat do většiny webových prohlížečů a dalších programů na ploše kliknutím pravým tlačítkem nebo klepnutím a podržením odkazu a výběrem možnosti kopírování.

A další otázka, jak se kopíruje odkaz?

Výchozí chování je odkaz, který chcete vložit jako hypertextový odkaz: V Microsoft Edge zkopírujte adresu URL, kterou chcete použít, na panelu Adresa, a to tak, že na ni kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete Kopírovat z místní nabídky nebo vyberete adresu a stisknete klávesy CTRL + C. Jak kopírovat odkaz na počítači? Ke kopírování a vkládání můžete používat klávesové zkratky:

  1. PC: Ctrl + c pro kopírování, Ctrl + x pro vyjmutí a Ctrl + v pro vložení.
  2. Mac: ⌘ + c pro kopírování, ⌘ + x pro vyjmutí a ⌘ + v pro vložení.

Jak udělat Bitly odkaz?

Použití služby bit.ly

Postup je velmi snadný. Přejdeme na stránku bitly.com, do pole Paste a link to shorten it vložíme zkracovanou adresu a klikneme na tlačítko Shorten. Vygeneruje se zkrácená adresa začínající adresou služby bit.ly následovanou unikátním kódem.
Jak přejmenovat URL? Klepněte pravým tlačítkem myši na požadovaný odkaz v aplikaci. Vyberte volbu Přejmenovat následovně: Chcete-li přejmenovat odkaz na objekt, klepněte postupně na volby Položka aplikace, Přejmenovat. Chcete-li přejmenovat odkaz na soubor nebo adresu URL, klepněte na volbu Přejmenovat.

Jak schovat odkaz do textu?

Do textového editoru napište text, který má směrovat na daný soubor nebo URL. Označte text kurzorem myši (zvýrazněte ho). V nástrojové liště bloku TEXT klikněte na ikonu VLOŽIT/UPRAVIT ODKAZ. Otevře se nové okno VYTVOŘIT HYPERTEXTOVÝ ODKAZ.

By Tengler Rothermel

Co je to celé číslo? :: Jaké rozeznáváme druhy IP adres?
Užitečné odkazy