Domovská stránka > J > Jak Přeinstalovat Hru?

Jak přeinstalovat hru?

Pokud chcete hru později znovu nainstalovat, zadejte Steam, vyberte hru z vaší knihovny a poklepejte na název hry. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na název hry a vybrat "nainstalovat". Stačí se řídit pokyny na obrazovce.

Přečtěte si více

A další otázka, jak změnit cestu instalace?

Stiskněte klávesovou zkratku [Windows]+[I] a přejděte do »Nastavení | Systém | Úložiště«. V části »Umístění pro ukládání« vyberte jednotku, kterou chcete nastavit jako výchozí pro instalaci aplikací z Windows Store a potvrďte volbu tlačítkem »Použít«. Jak změnit umístění složky? Chcete-li změnit umístění souboru osobních složek, postupujte takto:

  1. Klepněte pravým tlačítkem myši osobních složek a klepněte na příkaz Vlastnosti.
  2. Přepnout na kartu v dialogovém okně umístění .
  3. Klepněte na tlačítko přesunout....
  4. Cesta k cílové složce vyberte a klepněte na tlačítko OK.

Co je složka users?

Na disku C: je u všech uživatelů Windows složka "Users". Tuto složku není důvod měnit ani nelze vytvořit! V té složce jsou složky se jmény uživatelů co na daném systému pracují. Buď si zadal otázku úmyslně kvůli trolingu nebo to raději svěř povolanější osobě. Můžete se také zeptat, jak přesunout the sims 4 na jiný počítač? Postup přesunutí herních souborů na nové místo v PC:

  1. Vyhledejte v herní knihovně titul, který chcete přesunout.
  2. Klikněte pravým tlačítkem na hru a zvolte Move game (Přesunout hru).
  3. Vyhledejte novou složku, kam si přejete hru přemístit.
  4. Klikněte na Select Folder (Zvolit složku).

Jak přenést nainstalovaný software?

V aplikaci vyberte druhý počítač a pokračujte dalším krokem. Poté aplikace nalezne ve vašem počítači všechny nainstalované aplikace a spočítá rovněž data na pevném disku, která je možné zkopírovat. Sami si můžete poté určit, co chcete přenést. Jak přesunout Program Files? HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersionMůžete použít položku registru ProgramFilesDir změnit umístění složky Program Files. Navíc můžete upravit každý odkaz v registru, přejděte na příkaz Nová složka Program Files. Můžete také přesunout obsah z původní složky Program Files na nové místo.

Může se také zeptat, jak přesunout dokumenty na jiný disk?

Klepněte pravým tlačítkem na složku Dokumenty a z místní nabídky, která se vzápětí zobrazí, vyberte příkaz Vlastnosti. Zobrazí se dialogové okno, v němž se přesuňte na záložku Umístění. Poté stiskněte tlačítko Přesunout. Kam se ukládají Steam hry? Hry se totiž ukládají pod Steam\SteamApps složku. Až později přišla možnost při instalaci alespoň zvolit kam se hra instaluje. Problém ale zůstával u již nainstalovaných her. Nová verze Steam klienta přichází s možností přesunout hru (instalační složku) kamkoliv budete chtít.

Tak jak přidat nainstalovanou hru do steamu?

Spusťte klienta Steam. Vyhledejte odkaz „+ Přidat hru“ v levém dolním rohu obrazovky. V závislosti na tom, ve kterém stylu karty / zobrazení se nacházíte, vaše pozadí nemusí vypadat jako naše na níže uvedeném snímku obrazovky, ale odkaz tam stále bude (jsme v knihovně -> zobrazení mřížky).

By Tull

Jak zkopírovat kontakty z iPhone na SIM kartu? :: Jak přesunout hru z disku C na disk D Steam?
Užitečné odkazy