Domovská stránka > C > Co Dělat Když Mi Nejde Reproduktor?

Co dělat když mi nejde reproduktor?

Ujistěte se, že otvory reproduktoru nejsou blokované. Odstraňte všechny předměty, které blokují otvory. Ujistěte se, že v prachovém filtru uvnitř otvorů reproduktoru nejsou nahromaděné nečistoty, prach nebo kapaliny. Pokud je v něm přítomná kapalina nebo jsou ucpané, vyčistěte prachový filtr suchým měkkým kartáčkem.

Přečtěte si více

Tak jak obnovit zvuk?

Oprava potíží se zvukem ve Windows 10

  1. Zkontrolujte výstup reproduktoru.
  2. Spusťte poradce při potížích se zvukem.
  3. Ověřte, zda jsou nainstalovány všechny aktualizace Windows.
  4. Zkontrolujte kabely, zástrčky, konektory, hlasitost, reproduktor a připojení sluchátek.
  5. Kontrola nastavení zvuku.
  6. Oprava ovladačů zvuku.
Jak odstranit potíže se zvukem? Jak opravit přerušený zvuk v systému Windows 10
  1. Zkontrolujte kabely a hlasitost.
  2. Ověřte, zda je aktuální zvukové zařízení výchozím nastavením systému.
  3. Po aktualizaci restartujte počítač.
  4. Zkuste Obnovení systému.
  5. Spusťte Poradce při potížích se zvukem v systému Windows 10.
  6. Aktualizujte zvukový ovladač.

Proč mi nejde zvuk na YouTube?

Pokud vám nefunguje zvuk a zjistíte, že je tlačítko hlasitosti u videí na YouTube vypnuté , vyzkoušejte následující kroky pro odstraňování problémů: Ověřte, že máte v prohlížeči nebo zařízení zapnutý zvuk nebo hlasitost. Zkontrolujte nastavení zvuku ve vašem zařízení. Restartujte prohlížeč nebo zařízení. Proč neslyším volajícího? Ujistěte se, že nic nezakrývá mikrofon nebo reproduktor. Špatně umístěné ochranné sklo displeje nebo obal je jedním z nejčasnějších příčin zkreslení zvuku při volání.

Jak vypnout tichý režim?

Na iPhonu 7 a novějším přejděte do Nastavení > Zvuky a haptika. Na starších modelech iPhonu přejděte do Nastavení > Zvuk. Můžete si vybrat, jestli má iPhone vibrovat v režimu zvonění nebo v tichém režimu. Když obě nastavení vypnete, iPhone vibrovat nebude. Proč nefunguje zvuk na monitoru? Odinstalujte a znovu nainstalujte zařízení a ověřte,zda zvukové zařízení rozpozná vstup a výstup zvuku. Zároveń zkontrolujte, zda je správně nainstalován a aktivován ovladač zvukové karty.

Proč nejde zvuk na Messengeru?

Zkontrolujte oprávnění aplikací

Možná je důvod, proč mikrofon nefunguje během videohovorů v aplikaci Messenger, kvůli tomu, že došlo ke změně oprávnění. To je třeba zkontrolovat, protože pokud aplikace nemá povoleno používat mikrofon, znamená to, že vás ostatní uživatelé během videokonferencí neslyší.
Může se také zeptat, jak zapnout zvuk na klavesnici? Windows 10

  1. Otevřete Nastavení stisknutím klávesy Windows + I nebo klepněte na vyhledávací pole na hlavním panelu. Zadejte nastavení a poté ve výsledcích vyberte Nastavení . Vyberte Zařízení .
  2. Klikněte na Psaní a poté v části Dotyková klávesnice vypněte nebo zapněte Přehrávat zvuky kláves při psaní .

Jak funguje Bombuj si?

Jak je asi jasné, služba funguje v jisté šedé zóně zákona, kdy všechna videa jsou uložena na serverech/počítačích v zahraničí, kdy Bombuj pouze sdílí odkazy na tato videa, respektive je na své stránky takzvaně embedduje, podobně jako když někdo vloží na svůj web video z YouTube.

By Willette Grinman

Jak přehrát MKV v Mac? :: Jak stáhnout video stream?
Užitečné odkazy