Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Video Stream?

Jak stáhnout video stream?

Stáhněte si streamované video pomocí aplikace Video DownloadHelper. Dalším nástrojem ke stažení streamovaného videa z libovolného webu je Video DownloadHelper. Na rozdíl od online stahovačů videa je to rozšíření dostupné pro Google Chrome a Mozilla Firefox.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat VLC Player?

“ Instalace aktualizace se všemi opravami je velice jednoduchá – buď si můžete z oficiálních stránek stáhnout a nainstalovat balíček s poslední verzí, nebo přímo v aplikaci použijte volbu Nápověda-Zkontrolovat aktualizace. Dodejme, že přehrávač VLC Media Player je šířen jako open source pod licencí GPL. Jaký přehrávač na filmy? VLC Media Player 3.0.17.4

Multimediální přehrávač, který neohromí svou jednoduchou grafikou (kterou však lze vylepšit skiny), ale svými možnostmi v přehrávání multimédií, tedy jak hudebních, tak i video formátů s titulky. Program je schopný přehrávat také streamované video.

Jak spustit DVD na Windows 10?

Pokud chcete přehrávat disky DVD ve Windows 10, přejděte do obchodu Microsoft Store a kupte si aplikaci Windows Přehrávač DVD nebo jinou aplikaci, která přehrává disky DVD. Dostupné jsou i bezplatné DVD přehrávače. Může se také zeptat, jak přehrát video? 5 báječných Android aplikací pro přehrávání videa

  1. VLC. Aplikaci VLC jsme zmiňovali již v seznamu nástrojů pro přehrávání hudby, využít ji samozřejmě můžete také pro přehrávání videa.
  2. MX Player.
  3. KM Player.
  4. BSPlayer.
  5. PlayerXtreme Media Player.

Jak přehrát MP4 ve Windows Media Player?

Program Windows Media Player pro vás nebude přehrávat MP4, protože tento formát tento přehrávač nepodporuje. Pokud chcete přehrávat MP4 v programu Windows Media Player, musíte jej pomocí některých video převodníků převést do jiných formátů. Jak přehrát soubor CDA? Soubory ve formátu CDA lze otevřít s Apple iTunes, VideoLAN VLC media player a jiné audio přehrávače v systému Mac OS, Microsoft Windows založené a Linux.

Můžete se také zeptat, co to je wav?

WAV (případně WAVE) je zkratka a přípona pro zvukový formát Waveform audio file format, který vytvořily firmy IBM a Microsoft pro ukládání zvuku na PC. Jak konvertovat soubory? Online převod do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte dokument, který chcete převést do PDF. Adobe Acrobat během chvilky dokument převede do PDF. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.

Lidé se také ptají, jak přehrát mkv v mac?

Na trhu existuje mnoho bezplatných video přehrávačů pro Mac. K otevření souborů MKV na Macu můžete použít VLC pro Mac, 5KPlayer, MPlayerX a další. Není třeba měnit formát videa MKV ani používat žádný jiný zásuvný modul.

By Delcine Radziewicz

Co dělat když mi nejde reproduktor? :: Jak přehrát M4V?
Užitečné odkazy