Co delat kdyz mi nejde Obchod Play?
Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.
Jak obnovit službu Google Play?
Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení“ / „Aplikace“ *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit“, klikněte na ni. Jak deaktivovat Obchod Play? Správa předplatných na Google Play
- Otevřete aplikaci Google Play .
- Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
- Klepněte na Platby a předplatné Předplatné.
- Vyberte předplatné, které chcete zrušit.
- Klepněte na Zrušit předplatné.
- Postupujte podle pokynů.
Jak se zbavit programu který nejde odinstalovat?
Tip: Jak odstranit program, který nemá odinstalátor
- 1) Vytvořte bod obnovení systému.
- 2) Restartujte systém do nouzového režimu.
- 3) Zjistěte cestu k nainstalovanému programu.
- 4) Pročistěte registry.
Podle toho, co delat kdyz nejde stáhnout aplikace?
Pokud máte problém s aktualizací nebo stahováním aplikací z App Storu na iPhonu, iPadu nebo iPod touch, vyzkoušejte tyto postupy.
- Otevřete App Store a přihlaste se.
- Ruční aktualizace aplikace.
- Zkontrolujte způsob platby.
- Upřednostnění stahování
- Restartujte zařízení
- Kontaktování společnosti Apple.
Proč nejde Google pay?
Pokud se zákazník pokouší použít aplikaci Google Pay, ale váš terminál transakci neregistruje, zkontrolujte, zda jsou splněny tyto podmínky: Zařízení Android má funkci NFC a systém Lollipop 5.0 nebo novější. Aplikace Google Pay je v nastavení zařízení Android zapnuta. Lidé se také ptají, jak znovu nainstalovat obchod google play? Přeinstalování obchodu Google Play probíhá v několika krocích. Nejprve je třeba odinstalovat aktuální verzi obchodu Google Play v zařízení. Poté si budete muset stáhnout nejnovější verzi souboru Google Play Store APK z důvěryhodného zdroje. Po stažení souboru APK jej budete muset nainstalovat do svého zařízení. Nakonec budete muset zařízení restartovat, aby se změny projevily.
Také, jak ziskat google play?
Existuje několik způsobů, jak získat službu Google Play do svého zařízení:
Pokud máte zařízení se systémem Android, můžete si Google Play stáhnout z obchodu Google Play.
-Pokud máte Chromebook, můžete získat obchod Google Play povolením aplikace Obchod Google Play v Chromebooku.
-Jestliže máte zařízení, které nemá přístup k obchodu Google Play, můžete obchod Google Play načíst ze strany.
Similar articles
- Co dělat když mi nefunguje Obchod Play?
- Co dělat když mi nejde Google Play?
- Co mám dělat když mi nejde Google Play?
- Jak znovu nainstalovat obchod Google Play?
- Jak preinstalovat Obchod Play?
- Jak zamknout Obchod Play?
- Jak nainstalovat obchod Google Play?
- Jak si stáhnout Obchod Play?
- Jak deaktivovat Obchod Play?