Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Flash Player Do Windows 10?

Jak nainstalovat Flash Player do Windows 10?

Instalace Adobe Flash Playeru

Na stránce https://get.adobe.com/cz/flashplayer/ stáhnete zdarma nejnovější verzi programu. Ještě předtím ale doporučuji zrušit zaškrtnutí o volitelných nabídek. Poté klikněte na tlačítko Instalovat.

Přečtěte si více

Proč se zrušil Adobe Flash Player?

Hlavním důvodem, o kterém už logicky tolik nemluvila, ale bylo bezpečnostní rizika související s využíváním Flashe. I kvůli tomu se od software postupně odklánělo čím dál víc vývojářů a tvůrců obsahu. Na oznámený konec Flash Playeru postupně reagovali i vývojáři hlavních prohlížečů. Pokud jde o to, jak aktivovat plugin? Google Chrome

Chcete-li to povolit, klikněte na tlačítko nabídky Chromu a výběrem Nastavení otevřete stránku Nastavení. Klikněte na Zobrazit pokročilá nastavení, klikněte na Nastavení obsahu v části Ochrana osobních údajů, přejděte dolů na Plug-iny a klikněte na Přehrát.

Jak přehrát soubor?

V osobním počítači s Windows 10 vyberte možnost Start > Průzkumník souborů nebo vyberte Průzkumník souborů z hlavního panelu. Stiskněte a podržte (nebo pravým tlačítkem klikněte na) soubor MP4, který chcete přehrát, vyberte Otevřít v programu a v seznamu aplikací vyberte preferovaný přehrávač souborů. Co je to SWF? SWF je formát souboru pro Adobe Flash, který se využívá v multimédiích, vektorové grafice a pro ActionScript. Formát vznikl ve společnosti FutureWave Software, kterou koupila společnost Macromedia v prosinci 1996. Od konce roku 2005 je formát pod kontrolou společnosti Adobe Systems díky akvizici Macromedia.

Jak aktualizovat Adobe Flash Player?

Aktualizace zabezpečení si můžete stáhnout z katalogu služby Microsoft Update. Katalog Microsoft Update poskytuje katalog obsahu, který je možné vyhledat prostřednictvím Windows Update a Microsoft Update. Jak povolit pluginy v Chrome? Klikněte na ikonu nastavení a otevřete stránku Pluginy Chrome. Tím se jediným kliknutím otevře stránka Pluginy.

Lidé se také ptají, v čem otevřít soubor mp4?

VLC. Pokud nechcete MP4 soubory otevírat pomocí Windows Media Player nebo QuickTime Player, ale hledáte lepší a všestrannější software, doporučuji vám vyzkoušet VLC. Jedná se o univerzální přehrávač médií, který dokáže přehrávat většinu zvukových a video souborů bez nutnosti použití kodeků. Co je to MP4? MP4 je formát multimediálního kontejneru definovaný standardem ISO/IEC 14496-14:2003. Je také známý pod názvem MPEG-4 Part 14, jde tedy o součást standardu MPEG-4. Jako jeho základ posloužil formát kontejneru MPEG-4 Part 12 (ISO base media file format), který byl vytvořen na základě QuickTime od společnosti Apple.

V čem přehrát MP4?

Chcete-li přehrát MP4 v programu Windows Media Player, musíte převést soubor MP4 do jiných formátů. AnyMP4 Video Converter Ultimate je nejlepší video konvertor, který se vám důrazně doporučuje. S tak skvělým převodníkem můžete převádět videa, dokonce i 4K / 1080p HD videa, do více než 200 formátů.

By Ahouh Kroesen

Jak přehrát Blu ray disk? :: Jak hrát hry bez Flash Playeru?
Užitečné odkazy