Domovská stránka > J > Jak Vrátit Flash Player?

Jak vrátit Flash Player?

Povolte Adobe Flash Player v Microsoft Edge

  1. Otevřete Microsoft Edge.
  2. Klikněte na ikonu tří teček umístěnou v pravé horní části prohlížeče.
  3. Klikněte na Nastavení.
  4. Klikněte na Upřesnit. Toto je obvykle poslední možnost v levém podokně.
  5. V části Nastavení webu zapněte přepínač pro Adobe Flash.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak aktivovat plugin?

Google Chrome

Chcete-li to povolit, klikněte na tlačítko nabídky Chromu a výběrem Nastavení otevřete stránku Nastavení. Klikněte na Zobrazit pokročilá nastavení, klikněte na Nastavení obsahu v části Ochrana osobních údajů, přejděte dolů na Plug-iny a klikněte na Přehrát.
Můžete se také zeptat, proč se zrušil adobe flash player? Hlavním důvodem, o kterém už logicky tolik nemluvila, ale bylo bezpečnostní rizika související s využíváním Flashe. I kvůli tomu se od software postupně odklánělo čím dál víc vývojářů a tvůrců obsahu. Na oznámený konec Flash Playeru postupně reagovali i vývojáři hlavních prohlížečů.

Jak aktualizovat Adobe Flash Player?

Aktualizace zabezpečení si můžete stáhnout z katalogu služby Microsoft Update. Katalog Microsoft Update poskytuje katalog obsahu, který je možné vyhledat prostřednictvím Windows Update a Microsoft Update. Jaký flash player? Volán. Ruffle je další skvělá alternativa pro flash player Windows, Mac a Linux. Spíše než skutečný software, Ruffle funguje jako emulátor Flash Player. Ruffle můžete použít ve většině běžných prohlížečů, jako je Google Chrome a Microsoft Edge.

A další otázka, jak povolit pluginy v chrome?

Klikněte na ikonu nastavení a otevřete stránku Pluginy Chrome. Tím se jediným kliknutím otevře stránka Pluginy. Co je to SWF? SWF je formát souboru pro Adobe Flash, který se využívá v multimédiích, vektorové grafice a pro ActionScript. Formát vznikl ve společnosti FutureWave Software, kterou koupila společnost Macromedia v prosinci 1996. Od konce roku 2005 je formát pod kontrolou společnosti Adobe Systems díky akvizici Macromedia.

Jak nainstalovat Flash Player do Windows 10?

Instalace Adobe Flash Playeru

Na stránce https://get.adobe.com/cz/flashplayer/ stáhnete zdarma nejnovější verzi programu. Ještě předtím ale doporučuji zrušit zaškrtnutí o volitelných nabídek. Poté klikněte na tlačítko Instalovat.
Co to je Flash? Adobe Flash je zastaralá multimediální softwarová platforma, která se používá k produkci animací, bohatých internetových aplikací, desktopových aplikací, mobilních aplikací, mobilních her a videopřehrávačů webového prohlížeče.

Také, jak vypnout rozšíření?

Správa rozšíření

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Další nástroje. Rozšíření.
  3. Proveďte požadované změny: Zapnutí či vypnutí: Rozšíření zapněte nebo vypněte. Povolení v anonymním režimu: Vedle rozšíření klikněte na Podrobnosti. Zapněte Povolit v anonymním režimu.

By Gerson

Jak odblokovat Marketplace? :: Jak nastavit plochu ve Windows 10?
Užitečné odkazy