Domovská stránka > J > Jak Obnovit Adobe Flash Player?

Jak obnovit Adobe Flash Player?

Poznámka Pokud musíte na svém zařízení znovu použít Adobe Flash Player po instalaci této aktualizace, použijte jeden z následujících postupů:

  1. Metoda 1: Obnovte zařízení na dřívější bod obnovení systému.
  2. Způsob 2: Znovu nainstalujte operační systém Windows, ale tuto aktualizaci nepoužívejte.

Přečtěte si více

Jak aktivovat plugin?

Google Chrome

Chcete-li to povolit, klikněte na tlačítko nabídky Chromu a výběrem Nastavení otevřete stránku Nastavení. Klikněte na Zobrazit pokročilá nastavení, klikněte na Nastavení obsahu v části Ochrana osobních údajů, přejděte dolů na Plug-iny a klikněte na Přehrát.
Jak aktualizovat Adobe Flash Player? Jak získat a nainstalovat aktualizaci

Tato aktualizace je k dispozici na Windows Update. Když zapnete automatické aktualizace, tato aktualizace se automaticky stáhne a nainstaluje.

Co je SWF soubor?

SWF je formát souboru pro Adobe Flash, který se využívá v multimédiích, vektorové grafice a pro ActionScript. Formát vznikl ve společnosti FutureWave Software, kterou koupila společnost Macromedia v prosinci 1996. Od konce roku 2005 je formát pod kontrolou společnosti Adobe Systems díky akvizici Macromedia. Tak co nainstalovat místo adobe flash? Lightspark, Ruffle, Shubus Viewer, SuperNova Player, BlueMaxima's Flashpoint, FlashFox a CheerpX for Flash jsou jedny z nejlepších alternativ k Adobe Flash Player.

Může se také zeptat, jak nainstalovat adobe flash player?

Přehrávač je integrován do internetového prohlížeče a jeho instalace je rychlá a velmi jednoduchá. Přehrávače stačí prakticky jen stáhnout a stiskem instalačního tlačítka jej nainstalovat. Před instalací je potřeba vypnout internetový prohlížeč, do kterého Adobe Flash Player instalujeme. Jak povolit pluginy v Chrome? Klikněte na ikonu nastavení a otevřete stránku Pluginy Chrome. Tím se jediným kliknutím otevře stránka Pluginy.

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat flash player do windows 10?

Instalace Adobe Flash Playeru

Na stránce https://get.adobe.com/cz/flashplayer/ stáhnete zdarma nejnovější verzi programu. Ještě předtím ale doporučuji zrušit zaškrtnutí o volitelných nabídek. Poté klikněte na tlačítko Instalovat.
Pokud jde o to, co to je flash? Adobe Flash je zastaralá multimediální softwarová platforma, která se používá k produkci animací, bohatých internetových aplikací, desktopových aplikací, mobilních aplikací, mobilních her a videopřehrávačů webového prohlížeče.

Může se také zeptat, jak vypnout rozšíření?

Správa rozšíření

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Další nástroje. Rozšíření.
  3. Proveďte požadované změny: Zapnutí či vypnutí: Rozšíření zapněte nebo vypněte. Povolení v anonymním režimu: Vedle rozšíření klikněte na Podrobnosti. Zapněte Povolit v anonymním režimu.

By Tyrone Cothren

Co dělat když mám zablokovanou SIM kartu? :: Jak spustit Adobe Flash Player 2021?
Užitečné odkazy