Domovská stránka > J > Jak Používat Flash Player?

Jak používat Flash Player?

Vytvořte virtuální počítač, nainstalujte Flash 32.0.0.371 a kompatibilní prohlížeč a poté importujte soubory . swf do virtuálního počítače. Lepší možností je použití emulátoru otevřeného source Flash Player Rifffe. . Toto bezplatné stahování je kompatibilní s moderními operačními systémy, včetně Windows, Mac a Linux.

Přečtěte si více

Jak získat Adobe Flash Player?

Adobe Flash Player aktualizace se nějak neliší od instalace. Stačí jen navštívit oficiální webovou stránku programu. Nejnovější verzi Adobe Flash Player najdete vždy zde. Vyberte „Instalovat“. Tak jak povolit flash player v chrome? Google Chrome:

  1. Do adresního řádku prohlížeče Google Chrome napište chrome://settings/content a stiskněte Enter.
  2. Na stránce Nastavení vyhledejte Flash a na položku klikněte.
  3. Aktivujte spouštění Flashe kliknutím na přepínač vpravo nahoře.

Pokud jde o to, jak nainstalovat flash player do windows 10?

Instalace Adobe Flash Playeru

Na stránce https://get.adobe.com/cz/flashplayer/ stáhnete zdarma nejnovější verzi programu. Ještě předtím ale doporučuji zrušit zaškrtnutí o volitelných nabídek. Poté klikněte na tlačítko Instalovat.
Jak aktivovat plugin? Google Chrome

Chcete-li to povolit, klikněte na tlačítko nabídky Chromu a výběrem Nastavení otevřete stránku Nastavení. Klikněte na Zobrazit pokročilá nastavení, klikněte na Nastavení obsahu v části Ochrana osobních údajů, přejděte dolů na Plug-iny a klikněte na Přehrát.

Jak aktualizovat Adobe Flash Player?

Aktualizace zabezpečení si můžete stáhnout z katalogu služby Microsoft Update. Katalog Microsoft Update poskytuje katalog obsahu, který je možné vyhledat prostřednictvím Windows Update a Microsoft Update.

By Cohlette Gentz

Jak otevřít příkazový řádek Windows 10? :: Jak propojit Android s Windows?
Užitečné odkazy