Domovská stránka > J > Jak Zprovoznit Flash Player?

Jak zprovoznit Flash Player?

Google Chrome:

  1. Do adresního řádku prohlížeče Google Chrome napište chrome://settings/content a stiskněte Enter.
  2. Na stránce Nastavení vyhledejte Flash a na položku klikněte.
  3. Aktivujte spouštění Flashe kliknutím na přepínač vpravo nahoře.

Přečtěte si více

Jak přehrát Flash?

Přestože společnost Adobe zrušila podporu pro Flash, můžete si stále stáhnout Adobe Flash Player jako samostatný přehrávač pro PC a Mac. Chcete-li přehrávat soubory SWF Flash v počítači bez prohlížeče, musíte si stáhnout soubor Ladicí program obsahu projektoru Flash Player od společnosti Adobe. Tak v čem otevřít soubor swf? Soubor SWF je animace vytvořená pomocí programu Adobe Flash, kterou lze přehrát v přehrávači Flash Player nebo pomocí webového prohlížeče, ve kterém je nainstalován plugin Flash.

Jak otevřít SWF v prohlížeči?

Soubor SWF můžete otevřít mimo prohlížeč. Adobe velmi dobře skrývá samostatný Flash Player. Vlastně se tomu říká „debugger obsahu Flash Player“ na webu Adobe. Chcete-li to získat, navštivte Stránka Debug Downloads na webu Adobe Flash Player. Jak používat Flash Player? Vytvořte virtuální počítač, nainstalujte Flash 32.0.0.371 a kompatibilní prohlížeč a poté importujte soubory . swf do virtuálního počítače. Lepší možností je použití emulátoru otevřeného source Flash Player Rifffe. . Toto bezplatné stahování je kompatibilní s moderními operačními systémy, včetně Windows, Mac a Linux.

Jak získat Adobe Flash Player?

Přehrávač je integrován do internetového prohlížeče a jeho instalace je rychlá a velmi jednoduchá. Přehrávače stačí prakticky jen stáhnout a stiskem instalačního tlačítka jej nainstalovat. Před instalací je potřeba vypnout internetový prohlížeč, do kterého Adobe Flash Player instalujeme. Jak aktivovat plugin? Google Chrome

Chcete-li to povolit, klikněte na tlačítko nabídky Chromu a výběrem Nastavení otevřete stránku Nastavení. Klikněte na Zobrazit pokročilá nastavení, klikněte na Nastavení obsahu v části Ochrana osobních údajů, přejděte dolů na Plug-iny a klikněte na Přehrát.

Jak aktualizovat Adobe Flash Player?

Jak získat a nainstalovat aktualizaci

Tato aktualizace je k dispozici na Windows Update. Když zapnete automatické aktualizace, tato aktualizace se automaticky stáhne a nainstaluje.
Jak nainstalovat Flash Player do Windows 10? Instalace Adobe Flash Playeru

Na stránce https://get.adobe.com/cz/flashplayer/ stáhnete zdarma nejnovější verzi programu. Ještě předtím ale doporučuji zrušit zaškrtnutí o volitelných nabídek. Poté klikněte na tlačítko Instalovat.

Jak povolit pluginy v Chrome?

Klikněte na ikonu nastavení a otevřete stránku Pluginy Chrome. Tím se jediným kliknutím otevře stránka Pluginy.

By Ruth

Jak nahradit že ve větě? :: Co místo flash Playeru?
Užitečné odkazy