Domovská stránka > J > Jak Udělat Částečný Printscreen?

Jak udělat částečný printscreen?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Přečtěte si více

Jak si zobrazit Snap?

Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst. Jak ukladat chat na Snapu? Zprávu můžete ukládat a neukládat, kolikrát chcete, pokud chat neopustíte. Klepněte na zprávu a nalevo od ní se na dvě nebo dvě sekundy zobrazí štítek „Uloženo“ a zpráva zšedne.

Jak Ofotit?

Postup, jak pořídit snímek obrazovky na telefonech s Androidem, bude záviset na typu zařízení. Pokud jsou pod obrazovkou fyzické klávesy, můžete pořídit snímek obrazovky telefonu tak, že podržíte tlačítko Domů ve spodní části zařízení a zároveň zamykací (napájecí) tlačítko. Tak jak vložit printscreen do emailu? Přejděte do emailu, otevřete novou zprávu a v těle zprávy stiskněte kombinaci kláves CTRL + V - kopie obrazovky se ze schránky vloží do emailu.

Jak udělat výstřižek z PDF?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)

  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.
Jak uložit obrázek z obrazovky? Otevřete si tedy Start (vlevo dole) a začněte psát "malování"; Otevřete nabídnutý program a použijte klávesovou zkratku CTRL+V (vložit). Do malování se vloží screenshot, který už můžete uložit do souboru. Zvolte tedy Soubor > Uložit a uložte si obrázek někam na disk, kde ho budete moci nalézt (dokumenty, plocha).

Také, jak udělat výstřižek obrazovky macbook?

Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte. Jak sejmout obrazovku v Androidu? Obecný způsob, jak udělat snímek obrazovky

Přinejmenším jeden by měl fungovat na každém telefonu či tabletu s Androidem: Stiskněte současně hardwarové tlačítka pro vypnutí/zapnutí zařízení a pro snížení hlasitosti.

Jak udělat screenshot celé stránky Android?

Po výběru požadované části webové stránky, kterou chcete zachytit, klepněte vpravo dole na fajfku. Poté se otevře editor, ve kterém můžete screenshot ještě upravit. Nakonec stiskněte vpravo nahoře na tlačítko „Další„.

By Alcine

Jak udělat Vystrizek obrazovky? :: Jak Vystrihnout obrazovku?
Užitečné odkazy