Domovská stránka > J > Jak Nastavit Printscreen?

Jak nastavit PrintScreen?

Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Přečtěte si více

Jak zachytit obrazovku?

05. Klávesu PrtScr (printscreen) pro snímání obrazovky zná patrně každý. Jak vložit výstřižek? K rychlému použití aplikace Výstřižek a skica lze použít i klávesové zkratky. Stiskneme-li zkratku klávesa Windows + Shift + S, tak se rovnou zobrazí okno se třemi tlačítka v horní části pro provedení výřezu.

Jak otevřít schránku ve Windows?

Pokud se chcete dostat do historie schránky, stiskněte Windows klávesa s logem + V. Z historie schránky můžete často používané položky vložit a připnout tak, že vyberete jednotlivé položky z nabídky schránky. Jak udělat screen na Snapchat? Metoda 6: Zachycení snímku ze sekce Nedávné aplikace

Krok 1Přejděte na Snímek, který chcete na svém smartphonu zachytit podle potřeby. Krok 2Poté můžete stisknout tlačítko nedávné aplikace, které zobrazí všechny naposledy použité aplikace jako miniatury. Krok 3Screenshot chat rychle a zavřete aplikace.

A další otázka, jak oříznout printscreen?

Málo známý trojhmat: Win + Shift + S

Sejmout, oříznout, zkopírovat to schránky. Stačí k tomu stisknout trojhmat: Win + Shift + S. Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout. Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky.
Jak udělat PrintScreen na telefonů? Stačí zároveň podržet tlačítko pro zamykání mobilu + hlavní tlačítko (domů). Obrazovka problikne a udělá typický zvuk pro focení, tak poznáte, že se fotka vytvořila. Snímek obrazovky naleznete v galerii, kde s ním můžete dále pracovat.

Pokud jde o to, jak udělat snímek obrazovky windows 10?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”. Kam se ukládají Snímky obrazovky? Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).

Jak uložit obrázek z obrazovky?

Otevřete si tedy Start (vlevo dole) a začněte psát "malování"; Otevřete nabídnutý program a použijte klávesovou zkratku CTRL+V (vložit). Do malování se vloží screenshot, který už můžete uložit do souboru. Zvolte tedy Soubor > Uložit a uložte si obrázek někam na disk, kde ho budete moci nalézt (dokumenty, plocha).

By Munford

Jak vložit výstřižek do Excelu? :: Jak udělat Print Screen na iPhonu?
Užitečné odkazy