Domovská stránka > J > Jak Oříznout Obraz Ve Videu?

Jak oříznout obraz ve videu?

Ořezávání videí

Free Crop Video je jednoduchý nástroj pro editování rozměrů videí (rozlišení v pixelech), konkrétně formou oříznutí. Prostřednictvím posuvníku a označené části obrazu videa je možné přizpůsobit velikost konkrétní oblasti, která má být odříznuta od původního obrazu.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak oříznout video na výšku?

Pokud má vaše video vodoznak, nebo další nechtěné věci, můžete použít Apowersoft Online Video Cropper pro jejich odstranění oříznutím. Někdy můžete potřebovat zobrazit určitý detail vašeho videa. Stačí ho oříznout, aby se diváci soustředili na hlavní obsah! Není potřeba nic stahovat ani instalovat. Také, jak ořezat mp4? Výkonné editační funkce, jako je Oříznout, Oříznout, Otočit, Efekty, Vylepšit, 3D a další.

  1. Krok 1Stáhněte a nainstalujte zastřihovač MP4.
  2. Krok 2Rozdělte a ořízněte MP4 na klipy.
  3. Krok 3Vystřihněte požadovanou část z MP4.
  4. Krok 4Exportujte oříznuté soubory MP4.

Jak zkrátit video?

Možnosti stříhání videa

Pro oříznutí videa stačí kliknout na konkrétní klip a posunout hrany na jeho začátku nebo konci. Po kliknutí na časovou linku také program označí přesné místo v klipu a zobrazí 3 ikony: Kliknutím na levou ikonu složené závorky odstřihnete celou část nalevo od označeného bodu.
Jak oříznout video Windows? Co byste měli udělat, je podívat se na spodní část lišty přehrávání, konkrétně na rozbalovací nabídka označená tužkou pro úpravy. Můžete vidět, jak se zobrazují různé možnosti, včetně v rámci možností Upravit ve Fotkách, měla by se zobrazit možnost oříznutí.

Jak oříznout video na iphone?

Jak oříznout video na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Fotky a klepněte na video, které chcete upravit.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Přetažením posuvníků na obou stranách časové osy videa změňte čas začátku a konce.
  4. Klepněte na Hotovo a pak na Uložit video nebo Uložit jako nový klip.
Jak stříhat video ve Windows 10? Pomocí editoru videa v aplikaci Fotky můžete vytvářet videoprezentace, které kombinují fotky a videa s hudbou, pohybem, textem a dalšími možnostmi. Můžete dokonce přidat animované 3D efekty, jako jsou jiskry nebo ohňostroje!

Jak zkrátit video ve VLC?

Jak bylo uvedeno výše, VLC Media Player nemá funkci střihu, abyste mohli přímo vystřihnout klip z videa. Takže když chcete stříhat video, musíte se spolehnout Záznam VLC funkce pro zachycení užitečného obsahu videa a jeho exportování jako nového klipu. Lidé se také ptají, jak rozdělit mp4 soubor? 1. MiniTool MovieMaker. MiniTool MovieMaker je snadno použitelný, ale bezplatný software pro střih videa, stejně jako software pro rozdělení videa pro PC. S tímto zdarma video editor bez vodoznaku , můžete rozdělit video nebo je snadno kombinovat.

Jak zmenšit velikost filmu?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.

By Komarek

Jak zkrátit video v telefonu? :: Jak udělat zrcadlové písmo?
Užitečné odkazy