Domovská stránka > J > Jak Oříznout Video Na Výšku?

Jak oříznout video na výšku?

Pokud má vaše video vodoznak, nebo další nechtěné věci, můžete použít Apowersoft Online Video Cropper pro jejich odstranění oříznutím. Někdy můžete potřebovat zobrazit určitý detail vašeho videa. Stačí ho oříznout, aby se diváci soustředili na hlavní obsah! Není potřeba nic stahovat ani instalovat.

Přečtěte si více

Jak uložit přehrávané video?

Uložit právě přehrávané video, i když chybí tlačítko pro jeho stažení, zajistí Movavi Screen Recorder. Pro ukládání dat na cloud můžete místo OneDrivu využít konkurenční Disk Google. Zničení malwaru má za cíl Norton Power Eraser. A DocFetcher je specialista na vyhledávání informací v souborech. Jak stáhnout video stream? Stáhněte si streamované video pomocí aplikace Video DownloadHelper. Dalším nástrojem ke stažení streamovaného videa z libovolného webu je Video DownloadHelper. Na rozdíl od online stahovačů videa je to rozšíření dostupné pro Google Chrome a Mozilla Firefox.

Jak stáhnout video do počítače?

Bezplatných programů na stahování z YouTube pro počítače s Windows je nespočet. Mezi nejlepší patří 4K Video Downloader. Software dokáže stahovat videa ve vysoké kvalitě a jako málokterý z programů si poradí s 360° videem i stažením titulků. Stahovat umí také z Facebooku a Vimeo.com. Jak zmenšit video zdarma? Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení.

Jak zmenšit velikost videa v AVI?

Možnost 1.

Krok 1Hledejte online komprimovaný video server v počítači, poté vyberte ten, který se vám líbí a otevřete jej v prohlížeči. Krok 2Přetáhněte soubor AVI přímo nebo jej otevřete kliknutím. Krok 3Jakmile je hotovo, spusťte proces a uložte soubory do počítače.
A další otázka, jak zmensit velikost videa v telefonu? telefonu Androidvelikost videoVideo

Top 1: Video Compress

  1. Změňte kvalitu videa od nízké, normální po vysokou.
  2. Odstraňte zvuk z videa zmenšit ji.
  3. Převod videa do MP3 a dalších zvukových formátů.

Tak jak zmenšit velikost videa windows 10?

Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit. Jak sestříhat video na PC? V čem střihat video? Přehled klasických i on-line aplikací

  1. YouTube.com/editor – freeware.
  2. FileLab.com – freeware.
  3. Wevideo.com – freeware.
  4. AviDemux 2.6 – freeware.
  5. VirtualDub 1.10 – freeware.
  6. Windows Movie Maker – freeware.
  7. Nero Video 2014 – 15denní trial.
  8. CyberLink PowerDirector 12 – 30denní trial.

Jak Strihat videa na PC?

Možnosti stříhání videa

  1. Kliknutím na levou ikonu složené závorky odstřihnete celou část nalevo od označeného bodu. Nastavíte tak nové místo začátku daného klipu.
  2. Ikonou nůžek klip v označeném místě rozdělíte do dvou.
  3. Pomocí pravé ikony složené závorky odstřihnete celou část vpravo od označeného bodu.

By Pauletta Traber

Jak ořezat video? :: Jak vyrovnat obrázek?
Užitečné odkazy