Domovská stránka > J > Jak Otevrit Whatsapp Na Pc?

Jak otevrit WhatsApp na PC?

Stačí otevřít internetový prohlížeč a přejít na webovou stránku https://web.whatsapp.com. Při prvním spuštění se vám na této stránce objeví pouze QR kód a budete tento nástroj muset spárovat se svým chytrým telefonem.

Přečtěte si více

Jak se prihlasit k WhatsApp?

Přihlášení

  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.
Jak dostat fotky z WhatsApp do PC? Jak z aplikace WhatsApp uložit fotky a videa

První možnost je ta, že si mobil propojíte s počítačem a fotky můžete poslat přes bluetooth, najdete v telefonu složku WhatsApp/Media a zde v adresáři WhatsApp Images jsou všechny fotky a videa. Ty už stačí pomocí Průzkumníku překopírovat.

Jak stáhnout WhatsApp?

Za účelem instalace jděte v telefonu na whatsapp.com/dl.

Nainstalováním aplikace WhatsApp souhlasíte se Smluvními podmínkami a Zásadami ochrany osobních údajů.
Jak instalovat WhatsApp? Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Jak si aktualizovat WhatsApp?

Android. Vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger v obchodě Google Play a následně klepněte na Aktualizovat. Co je to WhatsApp? O společnosti WhatsApp

Přes 2 miliardy lidí ve více než 180 zemích používají aplikaci WhatsApp1 ke komunikaci s přáteli a rodinou – kdykoli a kdekoli. WhatsApp je zdarma2 a nabízí jednoduché, bezpečné a spolehlivé vedení hovorů a posílání zpráv, dostupné na telefonech po celém světě.

Jak dočasně vypnout WhatsApp?

2. Vypnutí WhatsApp ikony z oznamovací oblasti. Jděte to nastavení vašeho smartphonu (General Android settings) a zde pak zvolte dále: Apps>> Seznam aplikací >> vyberte WhatsApp >> klepněte na Notification a vypněte všechny notifikace WhatsAppu. Vypněte i vibrace a pop-upy. Jak ukládat fotky z WhatsApp? Chcete-li nastavit automatické stahování fotografií, videí nebo zvukových souborů, otevřete WhatsApp > Více možností > Nastavení > Úložiště a data > Automatické stahování médií.

Jak Zálohovat fotky z WhatsApp?

Spusťte WhatsApp a přejděte do Menu – Nastavení – Chaty – Záloha chatů, kde klikněte na zelené tlačítko Zálohovat. Následně si můžete ověřit, zda bylo vše zálohováno. Celý proces zálohování může chvíli trvat (v závislosti na rychlosti vašeho připojení a celkové velikosti konverzací).

By Cherry Favia

Proč nejdou stahovat fotky na WhatsApp? :: Kolik si vydela řidič UBRU?
Užitečné odkazy