Domovská stránka > J > Jak Poslat Zprávu?

Jak poslat zprávu?

Psaní zpráv

  1. Do pole "Komu“ zadejte e-mailovou adresu příjemce.
  2. Do pole "Předmět:" zadejte krátký popis předmětu zprávy.
  3. Do pole pro text zprávy napište text.
  4. Připravenou a napsanou zprávu poté odešlete kliknutím na tlačítko "Odeslat e-mail".

Přečtěte si více

Jak poslat zprávu ze skrytého čísla?

Ano, je možné poslat sms i ze skrytého čísla. Probíhá to úplně stejně, tj napíšeš zprávu, vybereš číslo a odešleš.. Ale jestli myslíš poslat smsku aby příjemce neviděl číslo odesílatele, tak to možné není. Použij SMS bránu operátora. Jak poslat anonym? Pokud nepotřebujete trvalou e-mailovou adresu, tak poslouží například Guerilla Mail – www.guerrillamail.com – z téhle služby prostě můžete odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že chvíli po odeslání e-mailová adresa už nebude existovat. Pro dlouhodobější užívání se tedy nehodí, ale pro rychlé akce ano.

Pokud jde o to, co je anonymní sms?

Odeslání anonymní SMS, známé jako anonymní textová zpráva, vyžaduje, aby odesílatel našel bezplatný program pro odeslání textové zprávy do telefonu. Když to vezmeme v úvahu, jak napsat textovou zprávu? Stačí na odeslanou (ale nedoručenou) iMessage v konverzaci podržet prst, a poté z menu, které se zobrazí, vybrat možnost Poslat jako textovou zprávu. Tímto způsobem ručně urychlíte odeslání iMessage jako SMS.

Tak jak pošlu sms?

Ve snaze, jak poslat SMS z internetu vám stačí pouze zavítat na webovou stránku poslatsms.cz, kde vyplňte číslo příjemce a napište text zprávy. Na závěr už pouze klikněte na Odeslat SMS a to je vše. Poslat zdarma SMS lze takto na všechny operátory v ČR (O2, Vodafone, T-Mobile či virtuální operátory). Jak sdílet SMS? Sdílení vyvoláte tak, že v aplikaci kliknete na ikonu Sdílení (tři spojené tečky), nebo v menu najdete položku Sdílet… Následně se objeví okno s nabídkou všech aplikací, které mohou data přijmout. Vyberete kterou aplikaci chcete, a ta se otevře a dále se sdílenými daty pracujete v ní.

Jak volat pod jinym cislem?

Toho dosáhnete tím, že před číslo volaného zadáte kód #31# – například tedy místo na telefon 602123456 zavoláte na #31#602123456 a volaný nezjistí, kdo mu volá. Jak poslat zdarma SMS do O2? SMS brána Esemes.cz vám nabízí poslat SMS zdarma na O2. Jak je to možné? O2 poskytuje veřejně dostupnou internetovou SMS bránu, která umožňuje odesílat esemesky zdarma. V Esemes.cz jsem vyvinuli unikátní skript, který se dokáže na tuto bránu připojit a odeslat z ní SMS zdarma na O2.

Tak jak poslat sms z počítače na mobil?

Ocenit musím jednoduché zprovoznění, na počítači jděte na messages.android.com, mobilem oskenujte QR kód a během několika sekund se zprávy synchronizují do prohlížeče a už můžete psát SMS z počítače. Při párování můžete zvolit, zda se jedná o jednorázové připojení nebo si má prohlížeč propojení pamatovat.

By Toiboid Crosley

Jak odeslat anonymni SMS? :: Jaký je původní čas?
Užitečné odkazy