Domovská stránka > J > Jak Platit Mobilem Xiaomi?

Jak platit mobilem Xiaomi?

S novinkou Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC také konečně dorazila jedna z nejžádanějších funkcí. Lze s ním díky spolupráci s Mastercard provádět bezkontaktní platby. Ode dneška lze za nákupy zaplatit prostým přiložením náramku k platebnímu terminálu. Karta Mastercard je v Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC uložena ve formě tokenu.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak platit mobilem equa bank?

Jak platit v obchodě s Google Pay

  1. Zapněte obrazovku mobilního telefonu (nemusí být odemknutá) a ten pak přiložte k platebnímu terminálu.
  2. Vyčkejte na provedení platby, po němž obdržíte potvrzení o transakci přímo v aplikaci.
Můžete se také zeptat, jak se platí gopay? Do rozhraní platební brány zadá údaje platební karty – číslo karty, datum platnosti a opíše CVC kód ze zadní strany karty. Platbu pak zákazník potvrdí – zmáčkne tlačítko Zaplatit. Systém GoPay obdrží požadavek na platbu a následně posílá požadavek na schválení platby do autorizačního centra.

A další otázka, jak nastavit nfc v telefonu?

Zapnutí NFC (Near Field Communication)

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojení NFC.
  3. Zapněte možnost Používat NFC.
Kde je v telefonu NFC? NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Zde si jednoduše vyhledáte zkratku NFC a vyberete možnost zapnout.

Pokud jde o to, jak funguje platba mobilem?

Jedná se o mobilní aplikace, do kterých je potřeba nejprve vložit standardní platební kartu (nejčastěji MasterCard nebo VISA). Při samotné platbě pak mobil a mobilní aplikace v něm funguje jako nástroj, který předává platební bráně nebo platebnímu terminálu údaje z platební karty zákazníka. Jak funguje platba kartou? Platební karta nám umožňuje zaplatit bezhotovostně, a to buď v obchodech, nebo při nákupu přes internet. S její pomocí si také hotovost můžeme vybrat, a to buď v bankomatu nebo u pokladny obchodníků (tzv. cashback).

Pokud jde o to, jak platit mobilem bez google pay?

RaiPay umožňuje placení přes NFC, a to pouze pro klienty zmiňované banky. Aplikace je integrovaná na Huawei Mobile Services, alternativě ke Google Mobile Services. RaiPay dříve fungovalo i na Androidu, banka aplikaci zrušila a přešla čistě na Google Pay. Jak platit mobilem Čsob? Přes aplikace ČSOB Smart nebo i DoKapsy od ČSOB

  1. Přejděte do aplikace ČSOB Smart nebo DoKapsy od ČSOB.
  2. Klepněte „Přidat do Google Pay“ pod příslušnou platební kartou.
  3. Spustí se Google Pay a vše se vyřídí samo.
  4. Hotovo, potvrzení o aktivaci dostanete SMSkou nebo e-mailem.

Podle toho, proč nefunguje platební karta?

Obvykle jsou dva důvody, proč vám karta nefunguje: Buď je karta mechanicky poškozená nebo je na kartě nastaven příliš nízký limit pro platby.

By Ventre

Jak se platí Iphonem? :: Jak platit telefonem místo karty?
Užitečné odkazy