Domovská stránka > J > Jak Platit Mobilem Raiffeisen?

Jak platit mobilem Raiffeisen?

Jak postupovat?

  1. Stažení mobilní peněženky. Pokud využíváte Android, stáhněte si do vašeho mobilního telefonu aplikaci Google Pay z Google Play store pro Android OS.
  2. Přihlášení do aplikace.
  3. Úspěšné přidání karty.
  4. Můžete platit.

Přečtěte si více

Jak platit mobilem Huawei?

Aplikace vás na telefonech Huawei s HMS při nastavování vyzve, abyste Curve Pay aktivovali. Trvá to jen několik okamžiků a pak můžete s telefonem platit tak, jak jste zvyklí. Samotné placení probíhá velmi podobně jako u jiných systémů; stačí telefon přiložit k terminálu, pak otisk prstu a je hotovo. Jak zapnout platby mobilem Air Bank? Platby mobilem si snadno zdarma zapnete: V mobilní aplikaci Menu / Služby / Karty a nálepky Otevřete si detail karty a zvolte Přidat do Google Pay. Půjde to ale jen s telefonem, který NFC podporuje. S Google Pay můžete také vybírat z bezkontaktních bankomatů a kontrolovat zůstatek…

Jak se platí GoPay?

Do rozhraní platební brány zadá údaje platební karty – číslo karty, datum platnosti a opíše CVC kód ze zadní strany karty. Platbu pak zákazník potvrdí – zmáčkne tlačítko Zaplatit. Systém GoPay obdrží požadavek na platbu a následně posílá požadavek na schválení platby do autorizačního centra. Jak dostat NFC do mobilu Xiaomi? Jděte do systémového nastavení. V sekci Sítě klepněte na poslední možnost Více. Pokud váš telefon podporuje NFC, bude zde sekce NFC a v ní na prvním místě přepínač pro vypnutí/zapnutí.

Jak nastavit NFC platby Xiaomi?

Otevřete Nastavení. Pokračujte do sekce Připojení a sdílení. V sekci NFC otevřete položku Pozice bezpečnostních prvků. Nastavte tuto volbu na Použít peněženku HCE. Jak používat NFC v mobilu? NFC vysílá nebo přijímá data na základě rádiových vln, což je stejný princip, na kterém funguje Bluetooth, Wi-Fi a další bezdrátové signály. Od Bluetooth a Wi-Fi se však NFC odlišuje tím, že k přenosu informací používá elektromagnetickou indukci. Díky tomu může být komunikace navázána i s pasivními součástkami.

Jak platit kartou na internetu Čsob?

Od 26. října 2021 už internetové platby kartou ČSOB nestačí potvrzovat pouze SMS kódem. Abychom splnili pravidla nové evropské směrnice, zaplatíte online pouze s aplikací Smart klíč. Pokud chcete u SMS kódů zůstat, jde to, ale potřebujete ještě navíc speciální ePIN. Jak povolit platby přes internet? Povolení plateb na internetu – nastavení ePINu

  1. Prvotní nastavení je nutné provést v Internetovém bankovnictví, kde si nastavíte veškeré parametry.
  2. V internetovém bankovnictví zvolte (menu „Karty“ – tři vodorovné čárky se šipkou vpravo – „Nastavit platby na internetu“).

Můžete se také zeptat, jak funguje samsung pay?

Samsung Pay se neplánuje

Samsung Pay oficiálně není k dispozici na stávajících hodinkách s Tizen OS na českém trhu, ale existuje možnost placení s využitím služby Curve. I tak samotná služba není oficiálně k dispozici a nelze ji používat na mobilních telefonech.

By Gilliette

Jak aktivovat NFC v telefonu? :: Jak platit mobilem v obchodě?
Užitečné odkazy