Domovská stránka > J > Jak Platit Mobilem Iphone Česká Spořitelna?

Jak platit mobilem iPhone Česká spořitelna?



  1. Vstupte do aplikace Apple Watch ve svém spárovaném iPhone zařízení.
  2. Zvolte Wallet & Apple Pay.
  3. Vyberte platební kartu.
  4. Potvrďte přidání karty v aplikaci George klíč.

Přečtěte si více

Podle toho, jak naskenovat platebni kartu?

Kartu stačí naskenovat do telefonu a odteď u sebe nosit už pouze telefon. Pokud telefon v obchodě přiložíte k terminálu, čip NFC ve smartphonu jej zaznamená a aktivuje primárně nastavenou kartu pro účel platby. Je potřeba ověřit, zda se k platbě chystá oprávněný majitel. Jak přidat platební kartu do telefonu? U bank využívajících Google Pay je potřeba zadat platební kartu po stisknutí velkého tlačítka „+“, kdy vás aplikace následně vyzve k autorizaci přidání i u vaší banky. Air Banknabízí snadnou aktivaci přímo v nastavení jednotlivých karet ve vašem mobilním bankovnictví.

Jak zmenit kartu Apple Pay?

Jak změnit platební metodu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Klepněte na Platby a doručování. Možná se budete muset přihlásit svým Apple ID. Přidání platební metody – klepněte na Přidat způsob platby. Aktualizace platební metody – klepněte na platební metodu a upravte údaje.
Proč mi nejde nastavit Apple Pay? Zkontrolujte, zda můžete používat Apple Pay: Obraťte se na vydavatele karty a zjistěte, zda podporuje Apple Pay. Aktualizujte na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS, watchOS nebo macOS. Ověřte, zda se nacházíte v podporované zemi nebo oblasti.

Podle toho, co delat kdyz mi nejde apple pay?

Pro Android i iOS

Signál NFC může rušit obal telefonu, zkuste jej z něj vytáhnout a zaplatit ještě jednou. Když ani to nepomůže, kartu z telefonu odeberte a nahrajte znovu. V případě, že Google Pay nebo Apple Pay i nadále nepoběží, obraťte se prosím přímo na jejich podporu.
A další otázka, jak zapnout nfc xiaomi? Otevřete Nastavení. Pokračujte do sekce Připojení a sdílení. Jestliže je v této sekci přepínač NFC, pak ho váš telefon podporuje.

Také, jak dostat do telefonu nfc?

Jděte do systémového nastavení. V sekci Sítě klepněte na poslední možnost Více. Pokud váš telefon podporuje NFC, bude zde sekce NFC a v ní na prvním místě přepínač pro vypnutí/zapnutí. Jak pridat NFC? Nejprve přidejte svou platební kartu a přepravní kartu do aplikacePeněženka a poté ji na obrazovce nastavení NFC nastavte jako výchozí platební aplikaci.

  1. Karty musíte přidat podle pokynů v aplikaci Peněženka.
  2. Karta podporuje NFC a platba podporuje štítky NFC.

Jak dostat PDF do Wallet?

Otevřete aplikaci, e-mail, oznámení nebo jinou komunikaci, která obsahuje palubní lístek, vstupenku nebo jiný lístek. Klepněte na Přidat do Peněženky Apple. Postupujte podle pokynů na obrazovce. Možná bude třeba klepnout na Přidat v pravém horním rohu.

By Profant

Jak rozdělit monitor na dva? :: Jak nastavit NFC na iPhonu?
Užitečné odkazy