Domovská stránka > J > Jak Platit S Face Id?

Jak platit s Face ID?

iPhone nebo iPad s Face ID: Stiskněte dvakrát boční tlačítko a použijte Face ID nebo heslo. iPhone nebo iPad bez Face ID: Použijte Touch ID nebo heslo. Apple Watch: Stiskněte dvakrát boční tlačítko. Mac s Touch ID: Postupujte podle pokynů na Touch Baru a položte prst na Touch ID.

Přečtěte si více

Jak odblokovat iPhone přes jiny iPhone?

Abyste mohli iPhone odblokovat prostřednictvím iCloud, musíte mít z dřívějška na iPhonu aktivovanou službu „Najít iPhone“ (pokud ji nemáte, využijte iTunes, Finder nebo způsob níže): Na jiném zařízení (třeba Mac nebo PC) přejděte k přihlášení na iCloud. Budete-li vyzváni, přihlaste se pod svým Apple ID. Také, jak vypnout záznamník na iphone? Stačí pouze zrušit přesměrování tak, že vytočíte ze svého telefonu kód ##002# a odešlete (stisknout volaní). Hlasovou schránku si takto mohou deaktivovat pouze zákazníci se smlouvou.

Pokud jde o to, jak odstranit kód z iphonu?

Vypnutí kódového zámku

  1. Přejděte do Nastavení a potom proveďte některou z následujících akcí: Na iPhonech s Face ID: Klepněte na „Face ID a kód“. Na iPhonech s tlačítkem plochy: Klepněte na „Touch ID a kódový zámek“.
  2. Klepněte na volbu Vypnout kódový zámek.
Jak obnovit iPhone? Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.

Může se také zeptat, jak otevřít iphone?

Prvně na spodní straně zařízení vyndejte dva šrouby, které drží obrazovku iPhonu na místě. Pomocí přísavky zdvihněte displej. Velmi pomalu a opatrně! Nyní se postup začíná lišit a to podle toho, který iPhone máte. Tak jak odblokovat apple watch? Jak resetovat Apple Watch, pokud jste zapomněli kód

Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud neuvidíte volbu Vypnout. Stiskněte a podržte Digital Crown, dokud neuvidíte možnost Vymazat veškerý obsah a nastavení. Klepněte na tlačítko Resetovat a poté potvrďte opětovným klepnutím na Resetovat.

Jak odemknout Apple Watch?

Automatické odemykání Apple Watch společně s iPhonem: Otevřete na Apple Watch aplikaci Nastavení , klepněte na položku Kód a zapněte volbu Odemykat z iPhonu. Také můžete otevřít aplikaci Apple Watch na iPhonu, klepnout na Moje hodinky, dále na položku Kód a potom zapnout volbu Odemykat z iPhonu. Jak zamykat Apple Watch? Zamknout ručně

Poznámka: Chcete -li hodinky Apple Watch ručně zamknout, musíte vypnout detekci zápěstí. (Otevřete aplikaci Nastavení na hodinkách Apple Watch klepněte na Heslo a vypněte funkci Detekce zápěstí.) Při příštím pokusu o používání hodinek Apple Watch musíte zadat přístupový kód.

Jak vypnout Face ID?

Můžete taky Face ID používat bez nastavení možnosti jeho používání s rouškou. Jestli chcete Face ID vypnout úplně, otevřete Nastavení > Face ID a kód a klepněte na Resetovat Face ID. Tím ze zařízení smažete data Face ID včetně matematického modelu svého obličeje.

By Jobyna

Co delat kdyz se zablokuje iPhone? :: Kolik pokusů na Odemceni iPhone?
Užitečné odkazy