Domovská stránka > J > Jak Se Platí Iphonem?

Jak se platí Iphonem?

A jak platit? V případě, že máte iPhone s Touch ID, stačí iPhone přiložit k terminálu. Automaticky je detekováno placení. Poté přiložte prst na domovském tlačítku a zvukový i vizuální prvek upozorní na provedenou platbu.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak zapnout nfc na iphonu?

Nebudete jej moci libovolně aktivovat a deaktivovat protože Apple omezuje všechny své funkce a postupně je odemyká. Není to tak, že je to Wifi, kterou zapínáte a vypínáte. Jsou prostě aplikace, které to používají a jiné ne, například Apple Pay bude používat ten NFC čip, který váš iPhone nosí. Jak platit mobilním telefonem? Platby v obchodech

  1. krok: Telefon probuďte a odemkněte. Zapněte obrazovku telefonu a odemkněte ho.
  2. krok: Přiložte zadní stranu telefonu na několik vteřin k platební čtečce. Po zaplacení se na obrazovce zobrazí modrý symbol zaškrtnutí.
  3. krok: Pokud se zobrazí výzva, postupujte podle instrukcí na obrazovce.

Jak pridat kartu do iPhone?

Přidání karty do Apple Pay na iPhonu

  1. V aplikaci Peněženka klepněte na tlačítko Přidat .
  2. Klepněte na Debetní či kreditní karta.
  3. Klepněte na Pokračovat.
  4. Podle postupu na obrazovce přidejte novou kartu.
  5. Ověřte své údaje u banky nebo vydavatele karty.
Jak funguje Apple penezenka? Velmi jednoduše. V obchodě stačí přiblížit iPhone nebo Apple Watch k bezkontaktnímu terminálu (obchod jím musí být vybaven). Obrazovka se automaticky rozsvítí, otevře se aplikace Wallet, kde si vyberete kartu, kterou máte v plánu zaplatit. Platbu potvrdíte přiložením prstu na home button.

A další otázka, jak platit pomocí wallet?

Stačí přidat kreditní nebo debetní kartu do aplikace Wallet na iPhonu a můžeš platit. Dál přitom můžeš využívat všechny odměny a výhody na kartě, takže nepřijdeš o žádné těžce vydělané body nebo míle. Apple Pay už máš na svém zařízení. Apple Pay je integrované v iPhonu, Apple Watch, Macu a iPadu. Podle toho, kde je v iphonu nfc? Starší modely jako iPhone 5 nebo 5S byly sice ochuzeny, ale stále je lze k placení přes Apple Pay využít. Čtečku otisků prstů sice dva z nich mají, ale chybí jim NFC čip. K aktivaci Apple Pay jsou tak potřeba chytré hodinky Apple Watch, s nimiž iPhone spárujete.

Jak dostat do telefonu NFC?

Jděte do systémového nastavení. V sekci Sítě klepněte na poslední možnost Více. Pokud váš telefon podporuje NFC, bude zde sekce NFC a v ní na prvním místě přepínač pro vypnutí/zapnutí. Jak platit Bezkontaktne Iphonem? iPhone nebo iPad bez Face ID: Použijte Touch ID nebo heslo. Apple Watch: Stiskněte dvakrát boční tlačítko. Mac s Touch ID: Postupujte podle pokynů na Touch Baru a položte prst na Touch ID. Pokud je Touch ID vypnuté, klepněte na ikonu Apple Pay na Touch Baru a postupujte podle výzev na obrazovce.

Můžete se také zeptat, jak platit bezkontaktně mobilem?

Zkontrolujte nastavení vašeho mobilního telefonu, zda je zapnutá funkce NFC. Pro platby do 500 Kč stačí mobil probudit a přiložit k bezkontaktnímu terminálu. Při nákupech nad 500 Kč je potřeba ho odemknout (PIN, gesto, otisk prstu,…). Potvrzení platby uvidíte na displeji mobilu a v notifikační zprávě.

By Koenig Amor

Jak používat Wallet iPhone? :: Jak platit mobilem Xiaomi?
Užitečné odkazy