Domovská stránka > J > Jak Otevřít Zip Soubor Zdarma?

Jak otevřít ZIP soubor zdarma?

7-Zip File Manager

Další populární program pro archivaci souborů, který pracuje s příponou . zip. ZIP komprese nedosahuje tak dobrých výsledků při šetření velikosti, avšak stále se jedná o velmi povedený a jednoduchý program, který je navíc zdarma.

Přečtěte si více

Jak rozbalit ZIP soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Jak stáhnout zazipovaný soubor? Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo.

Podle toho, jak odstranit zip?

Rozbalení souborů

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.
  8. Klepněte na Hotovo.
Jak otevřít soubor ve formátů RAR? Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

Pokud jde o to, jak nainstalovat rar soubor?

Pro rozbalení souborů . rar je nejlepší software WinRAR. Po instalaci tohoto software nalistujte daný soubor zabalený ve formátu . rar a klikněte na něj pravým tlačítkem myši, poté se rozbalí menu, kde zvolte "Extract Here" pro rozbalení do stejné složky, nebo "Extract files" a zadejte cílovou složku. Jak Zaheslovat ZIP Win 10? Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

Jak převést ZIP do PDF?

Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod ZIP k PDF. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor ZIP nebo přetáhněte soubor ZIP něj. Klikněte na tlačítko Převést. Vaše ZIP soubory budou nahrány a převedeny do PDF formátu výsledků. Jak otevřít ZIP v počítači?

ZIP jejím prostřednictvím otevřete následovně:

  1. V dolní liště klikněte na položku „Procházet“.
  2. Najděte ZIP soubor a klikněte na něj.
  3. Zobrazí se vám obsah archívu.
  4. Klikněte na tlačítko „Rozbalit“.
  5. Potvrďte kliknutím na tlačítko „Hotovo“.

Jak se Zipuje soubor?

Označíme soubory, které chceme vložit do ZIP archivu a pravým tlačítkem otevřeme nabídku možností, kde vybereme „Odeslat \ Komprimovat složka (metoda ZIP)“. Vybrané soubory jsou vloženy do nového souboru s připonou ZIP.

By Nestor

Jak otevřít zašifrovaný soubor? :: Jak dlouho trva aktualizace na Win 10?
Užitečné odkazy