Domovská stránka > J > Jak Na Rar Soubory?

Jak na RAR soubory?

Pro rozbalení souborů . rar je nejlepší software WinRAR. Po instalaci tohoto software nalistujte daný soubor zabalený ve formátu . rar a klikněte na něj pravým tlačítkem myši, poté se rozbalí menu, kde zvolte "Extract Here" pro rozbalení do stejné složky, nebo "Extract files" a zadejte cílovou složku.

Přečtěte si více

Proč mi nejde otevřít RAR?

Archiv rar může být poškozený (nedotažený), stejný problém může být s instalací WinRARu. Soubor ve formátu . rar se ti sám neotevře, i když máš nainstalovaný WinRaR. Ten soubor musíš otevřít pomocí právě toho programu WinRar, otevři si ho, označ to, co chceš rozbalit atd. Pokud jde o to, jak stáhnout rar? Jak stáhnout WinRAR pro Windows

  1. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT a přejděte na stránky RARLABS.
  2. Vyberte verzi (32bit nebo 64bit) a jazyk, který chcete nainstalovat.

Podle toho, co je to za soubor s koncovkou rar?

RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut. Jak otevřít soubor s příponou RAR? Nejlepší programy pro otevření RAR

  1. WinRAR. Místo jedničky mezi programy pro extrahování RAR souborů celkem pochopitelně zaujímá program WinRAR.
  2. WinZip.
  3. 7-Zip.
  4. PeaZip.
  5. Bandizip.
  6. Ultimate ZIP Cracker.

Jak na ZIP soubory?

Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Pokud chcete rozzipovat jeden soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete. Jak otevřít soubor RAR online? Open RAR online – otevření souboru RAR online

Můžete použít jakýkoli moderní prohlížeč, například Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Opera nebo Safari. Není třeba instalovat software jako WinRAR. Co znamená rozbalit soubory RAR? Slovo rozbalit v tomto případě znamená otevřít.

Jak otevřít soubor RAR v mobilu?

Zkomprimované soubory

Jedna z nejlepších aplikací na Androidu je B1 Archiver, který dokáže otevřít, ZIP, RAR, B1, jakož i 34 jiných formátů, včetně APK souborů. Alternativou je aplikace RAR, za kterou stojí autoři známého programu WINRAR.
Jak otevřít RAR soubor v iPhone? Pokud Mac nemáte a k práci využíváte iPhone či iPad a nativní aplikaci Soubory, tak zde otevřete pouze formát ZIP. Pro rozbalení archivu ve formátu RAR v iOS či iPadOS je nutné využít speciální aplikaci – doporučit můžeme iZip, který stáhnete zdarma v App Storu pomocí tohoto odkazu.

Co je to WinRAR?

WinRAR je pro systém Windows určená verze archivátoru RAR - výkonného nástroje, umožňujícího vytvářet, spravovat a provádět jiné operace s archivními soubory. Existuje několik verzí RARu, pro několik operačních systémů: Windows, Linux, FreeBSD a macOS.

By Veljkov

Jak vytvořit samorozbalovací archiv? :: Jak otevřít soubor?
Užitečné odkazy