Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Mi Nefunguje Tlacitko Na Iphonu?

Co delat kdyz mi nefunguje tlacitko na iPhonu?

Co když vám na iPhonu nebo iPadu nefunguje nějaké tlačítko nebo přepínač

  1. Sundejte všechny ochranné fólie nebo kryty, které by mohly tlačítko nebo přepínač blokovat.
  2. Měkkým hadříkem odstraňte nečistoty a prach okolo tlačítka nebo přepínače.

Přečtěte si více

Jak vyměnit Touch ID?

První problém s touch-id je bohužel neopravitelný, domovské tlačítko je synchronizované se základní deskou iPhonu a proto není možné jej nahradit jiným. V případě nahrazení nebude čtečka nadále fungovat. Můžete se také zeptat, jak obejit touch id? Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Také, co delat kdyz nefunguje home button?

Pokud Vám nefunguje home button, můžete si v nastavení aktivovat softwarovou verzi tohoto tlačítka, která se bude zobrazovat na displeji. Toto softwarové tlačítko se nazývá Assistive touch a naleznete jej: Nastavení → Zpřístupnění → Assistive Touch. Jak opravit Home Button? Stačí vyměnit tlačítko, připadně flex kabel a home button bude plně funkční. V tomto případě je již tlačítko s funkcí čtení otisku prstu (Touch ID). Po výměně tlačítka za nové přestane fungovat otisk prstu z důvodu párovaní původního tlačítka se základní deskou, mechanicky je však tlačítko po výměně funkční.

Co delat kdyz vám nejde Touch ID?

Nemožnost aktivace Touch ID

Pokud vám telefon nebo tablet bude při snaze o aktivaci Touch ID vypisovat chybu, vyzkoušejte některé z následujících řešení: Je-li připojen k nabíječce, odpojte jej. Před aktivací Touch ID vypněte odemykání prostřednictvím hesla. Odhlaste se a znovu přihlaste do svého Apple ID účtu.
Podle toho, co delat kdyz mi nefunguje touch id? Stačí vyměnit tlačítko a home button bude plně funkční. V tomto případě je již tlačítko s funkcí čtení otisku prstu (Touch ID). Po výměně tlačítka za nové přestane fungovat otisk prstu z důvodu párovaní původního tlačítka se základní deskou, mechanicky je však tlačítko po výměně funkční.

Co mám dělat když mi nefunguje Touch ID?

Přesvědčte se, že máte nejnovější verzi iOS nebo iPadOS. Ujistěte se, že vaše prsty a snímač Touch ID jsou čisté a suché. * Ze snímače Touch ID otřete nečistoty čistým hadříkem, který nepouští vlákna. Prst by měl snímač Touch ID zcela zakrýt a dotýkat se kovového rámečku kolem. Jak obejít otisk prstu? Jednoduchou metodou je vzít si otisk a z něho pak vyrobit falečný gumový koneček prstu, který se pak dá navléct na vlastní prst a používat. Jenže tento způsob vyžaduje, aby "majitel prstu" svůj vzorek poskytnul dobrovolně nebo zanechal otisk na místě, z kterého lze snadno sejmout.

Jak obejít otisk prstu iPhone?

Pomocí zapalovače rozehřejete tyčinku do tavné pistole a rozehřátý konec otřete o alobal. Poté stačí přiložit do lepidla na alobalu otisknout svůj prst, přičemž lepidlo musíte nechat trochu vychladnout, abyste se nespálili a celý proces opakovat několikrát pro případ, že by se vám vzorek nepovedl.

By Gabriela Pody

Jak obnovit Windows Update? :: Jak vypnout Průzkumník Windows?
Užitečné odkazy