Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Nefunguje Display?

Co delat kdyz nefunguje display?

Dotykový displej nefunguje správně

  1. Funkci dotykového displeje mohou ovlivnit nečistoty, teplo nebo použití krytů zařízení či ochranných fólií displeje.
  2. Vypněte zařízení a znovu je zapněte.
  3. V situacích, kdy zařízení přestane reagovat a nelze je normálně restartovat, můžete vynutit jeho restart nebo vypnutí.

Přečtěte si více

Jak vypnout telefon kdyz nefunguje displej?

Pokud to chcete provést, stiskněte a podržte tlačítko napájení, dokud se telefon nevypne. Jestli to nezabralo, u některých chytrých telefonů může zafungovat podržení tlačítka napájení a tlačítka pro zvýšení hlasitosti. Po vypnutí telefonu opět počkejte několik sekund a teprve potom zařízení restartujte. Může se také zeptat, jak vypnout budik na rozbitým displejem? Drž asi 10 s zapínací tlačítko + zeslabování zvuku. Jestli fungují tlačítka, mělo by ho to vypnout.

Jak vypnout zaseklý telefon?

Jde to, ale i kombinací tlačítek. U Androidu je to přidržení tlačítka pro zapínání a zároveň tlačítka pro ztlumení hlasitosti dokud telefon nezavibruje. Pak pusťte vypínací tlačítko a dál držte tlačítko pro ztlumení hlasitosti, dokud se neobjeví vykřičník. Co dělat když nefunguje dotykový displej iPhone? Restartujte svůj iPhone nebo iPad. Ujistěte se, že je obrazovka čistá, bez špíny nebo kapek vody. Odpojte všechny doplňky připojené přes Lightning nebo USB-C. Pokud obrazovka po odpojení doplňků funguje, zkuste použít jinou zásuvku, kabel nebo nabíječku.

Co dělat když iPhone nereaguje na dotek?

Na iPhonu 8 nebo novějším, včetně iPhonu SE (2.generace)

  1. Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zesílení hlasitosti.
  2. Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti.
  3. Podržte boční tlačítko, dokud neuvidíte logo Apple.
  4. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon.
Jak restartovat telefon kdyz nereaguje? „Násilný“ restart: Stačí dlouze držet (více než 10 sekund) zapínací tlačítko, čímž dojde k restartu telefonu. Další varianta: Stačí dlouze držet tlačítko napájení + tlačítko hlasitosti dolů nebo nahoru.

A další otázka, jak ovladat mobil bez displeje?

Stačí si obstarat USB OTG a připojit k vašemu telefonu USB myš. Tuto myš podporují takřka všechny moderní dotykové telefony. Pomocí ní hravě zvládnete ovládat mobil. Jak vypnout Iphone bez displeje? podržte tlačítko Vypnout/Zapnout (boční tlačítko na nákresu níže) dokud se neobjeví na displeji posuvník. jakmile se posuvník objeví, přetáhněte jej vpravo ("slide to power off"). Tak zařízení vypnete.

Co delat kdyz si telefon dělá co chce?

v takovém případě bych jako první doporučil provést zálohu dat. Následně udělejte obnovu zařízení do továrního nastavení, čímž telefon dostanete do stavu, jako byste ho právě rozbalil z krabičky. Pokud se jednalo o softwarovou závadu, měl by problém zmizet.

By Francesco Kuchto

Co dělat když se vám rozbije displej? :: Jak zrusit PIN obrazovky?
Užitečné odkazy