Domovská stránka > J > Jak Vypnout Průzkumník Windows?

Jak vypnout Průzkumník Windows?

Otevřete Průzkumník souborů a v záložce »Zobrazení« klikněte na volbu »Možnosti«. V novém okně na záložce »Obecné«, nastavte volbu »Otevřít Průzkumník souborů pro:« na »Tento počítač«. Nastavení potvrďte tlačítkem »Použít« a »OK«. Průzkumník souborů zavřete a znovu otevřete.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak restartovat plochu?

Požadovaný restart počítače přes vzdálenou plochu provedete pomocí stisku kombinace kláves CTRL+ALT+END, díky čemuž se Vám zobrazí typické dialogové okno, ve kterém naleznete také položku VYPNOUT. Po stisku tohoto tlačítka zvolíte volbu RESTART a Vámi zvolený úkon bude proveden. Proč se nezobrazují miniatury? Otevřete průzkumníka, klikněte na nabídku „Soubor“ - „Změnit nastavení složky a vyhledávání“ (můžete také projít ovládacím panelem - nastavení průzkumníka). Na kartě „Zobrazit“ zkontrolujte, zda je aktivována možnost „Vždy zobrazovat ikony, nikoli miniatury“. Pokud je povoleno, deaktivujte jej a použijte nastavení.

Jak získat zpět smazaná data?

Spusťte aplikaci DiskDigger. Zvolte typ skenování – Full scan je k dispozici jen na rootnutých zařízeních, pro ostatní případy je k dispozici možnost Basic scan. V případě rootnutého telefonu se aplikace zeptá, jaké úložiště má skenovat. Nástroj poté projde úložiště, vyhledá smazané soubory a nabídne jejich obnovu. Jak najít smazanou složku? Obnovení takto odstraněné složky je velmi jednoduché. Otevřete koš, vyhledejte požadovanou složku, na tuto složku klikněte pravým tlačítkem a vybere možnost Obnovit. Odstraněná složka se tímto způsobem vrátí na své původní místo před vymazáním.

Také, jak spustit správce souborů?

Průzkumník souborů spolu s právy správce

Zde vyhledejte explorer.exe a klikněte na něj pravým tlačítkem. V místní nabídce musíte vybrat Spustit jako správce a spustí se Průzkumník souborů s právy správce. Můžete také spustit Průzkumník souborů spolu s právy správce ze Správce úloh.
Jak se Spustit jako správce? Klikněte pravým tlačítkem myši na aplikaci a vyberte Spustit jako správce. Otevřete vyhledávací okno (ikona lupy vedle nabídky start), zadejte název aplikace, kterou chcete spustit. V okně vyhledaných aplikací poté na aplikaci klikněte pravým tlačítkem myši a vyberteSpustit jako správce .

Jak odstranit rychlý přístup?

Pokud máte na panelu Rychlý přístup něco, co už tam nechcete, klikněte na to pravým tlačítkem myši a vyberte Odebrat z Rychlého přístupu. Položka se přestane zobrazovat, i kdybyste ji používali každý den. Také, jak odepnout složku z rychlého přístupu? Klikněte na zvolenou složku v Průzkumníku pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky zvolte možnost »Připnout k Rychlému přístupu«, nebo naopak »Odepnout z Rychlého přístupu«. Ve spodní části okna Průzkumníku najdete rovněž i přehled naposledy otevřených souborů (»Poslední soubory«).

A další otázka, jak vypnout poslední soubory?

Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.

By Jocko Scarlett

Co delat kdyz mi nefunguje tlacitko na iPhonu? :: Jak opravit Průzkumník souborů?
Užitečné odkazy