Domovská stránka > K > Kde Najít Průzkumník Souborů?

Kde najít Průzkumník souborů?

Stisknutím kláves Windows + E se otevře okno Průzkumník Windows. Pomocí vyhledávací lišty. Klikněte na tlačítko Start a zadejte "explorer". Pokud používáte Windows 8, stiskněte klávesu Windows pro zobrazení nabídky Start, a poté zadejte vyhledávání.

Přečtěte si více

Tak jak otevřít průzkumník windows?

Pokud chcete v aplikaci Windows 10 otevřít Průzkumníka souborů, vyberte jeho ikonu na hlavním panelu, stiskněte klávesu s logem Windows + E na klávesnici nebo vyberte Spustit > Dokumenty (přímo pod ikonou uživatele). Tady je několik věcí, které můžete vyzkoušet, pokud se Průzkumník souborů neotevře. Jak zobrazit v Průzkumníku? Ve výchozím nastavení se Průzkumník souborů otevře na rychlý přístup. Pokud chcete raději otevřít Průzkumníka souborů na tomto počítači, na pásu karet vyberte Zobrazit další (...) > možnosti> Otevřít Průzkumníka souborů na . Pak vyberte Tento počítač >Použít.

Jak otevřít Průzkumník souborů?

Poté můžete Průzkumník souborů Windows 10 otevřít z nabídky Start třemi různými způsoby.

  1. Posuňte se dolů v seznamu aplikací -> najít Systém Windows a rozbalte jej -> klikněte Průzkumník souborů pod tím.
  2. Přejděte na levý postranní panel -> klikněte na ikonu Průzkumník souborů ikona.
Jak obnovit průzkumník souborů? Kombinací kláves [Ctrl] + [Shift] + [Esc] spusťte Správce úloh a přepněte na kartu »Procesy«. Vyhledejte proces »explorer.exe« a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky vyberte možnost »Ukončit proces«. Nyní je třeba proces »explorer.exe« znovu spustit.

Jak opravit Průzkumník Windows?

Otevřete nabídku Start, zde klikněte pravým tlačítkem myši na položku »Počítač« a z kontextové nabídky zvolte »Vlastnosti«. Poté v levém sloupci klikněte na »Správce zařízení« a v novém, stejnojmenném okně zkontrolujte, zda jsou u klíčových komponent aktuální ovladače. Jak otevřít rychlý přístup? Vyhledání a otevření Průzkumníka souborů

  1. Pokud chcete připnout složku k rychlému přístupu,klikněte na složku pravým tlačítkem (nebo ji stiskněte a podržte) a vyberte Připnout k rychlému přístupu.
  2. Pokud chcete soubor sdílet, vyberte ho a potom na pásu sdílet.

Pokud jde o to, proč se nezobrazují miniatury?

Otevřete průzkumníka, klikněte na nabídku „Soubor“ - „Změnit nastavení složky a vyhledávání“ (můžete také projít ovládacím panelem - nastavení průzkumníka). Na kartě „Zobrazit“ zkontrolujte, zda je aktivována možnost „Vždy zobrazovat ikony, nikoli miniatury“. Pokud je povoleno, deaktivujte jej a použijte nastavení. Tak jak restartovat plochu? Požadovaný restart počítače přes vzdálenou plochu provedete pomocí stisku kombinace kláves CTRL+ALT+END, díky čemuž se Vám zobrazí typické dialogové okno, ve kterém naleznete také položku VYPNOUT. Po stisku tohoto tlačítka zvolíte volbu RESTART a Vámi zvolený úkon bude proveden.

Pokud jde o to, jak odstranit rychlý přístup?

Pokud máte na panelu Rychlý přístup něco, co už tam nechcete, klikněte na to pravým tlačítkem myši a vyberte Odebrat z Rychlého přístupu. Položka se přestane zobrazovat, i kdybyste ji používali každý den.

By Malca

Kam patří SSD? :: Kde najdu IP adresu tiskárny HP?
Užitečné odkazy