Domovská stránka > K > Kde Je Průzkumník Windows?

Kde je Průzkumník Windows?

Současným stiskem klávesy WIN + E. Můžete jej také najít v nabídce Start nebo v dolní liště pro rychlé spuštění.

Přečtěte si více

Jak odstranit rychlý přístup?

Pokud máte na panelu Rychlý přístup něco, co už tam nechcete, klikněte na to pravým tlačítkem myši a vyberte Odebrat z Rychlého přístupu. Položka se přestane zobrazovat, i kdybyste ji používali každý den. Jak se restartuje počítač? Přejděte na Start , vyberte tlačítko napájení a pak vyberte restartovat.

Jak vypnout vzdalenou plochu?

Můžete to změnit tak, že přejdete do Nastavení> Systém> Napájení a spánek a v sekci Spánek vyberete možnost „Nikdy“. Klepněte na tlačítko aplikovat tlačítko. Chcete-li zakázat funkci Vzdálená plocha, vyberte možnost Nepovolit vzdálené připojení k tomuto počítači a potom klepněte na tlačítko Použít. Může se také zeptat, jak restartovat explorer v pc? Kombinací kláves [Ctrl] + [Shift] + [Esc] spusťte Správce úloh a přepněte na kartu »Procesy«. Vyhledejte proces »explorer.exe« a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky vyberte možnost »Ukončit proces«. Nyní je třeba proces »explorer.exe« znovu spustit.

Jak odstranit posledni soubory?

Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.
Lidé se také ptají, jak odepnout složku z rychlého přístupu? Klikněte na zvolenou složku v Průzkumníku pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky zvolte možnost »Připnout k Rychlému přístupu«, nebo naopak »Odepnout z Rychlého přístupu«. Ve spodní části okna Průzkumníku najdete rovněž i přehled naposledy otevřených souborů (»Poslední soubory«).

Také, jak odstranit poslední dokumenty?

Vymazání odepnutých souborů ze seznamu naposledy použitých souborů

  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Otevřít.
  3. Pravým tlačítkem myši klikněte na soubor v seznamu a potom klikněte na příkaz Vymazat odepnuté dokumenty.
  4. Kliknutím na tlačítko Ano seznam vymažete.
Můžete se také zeptat, kam se v telefonu ukladaji stažené soubory? Nalezení a otevření souborů
  • Otevřete aplikaci Soubory . Kde najdete své aplikace.
  • Zobrazí se stažené soubory. Další soubory najdete klepnutím na nabídku . Chcete-li je seřadit podle názvu, data, typu nebo velikosti, klepněte na ikonu možností Seřadit podle.
  • Chcete-li otevřít nějaký soubor, stačí na něj klepnout.

Kde najit stažené soubory v iPhonu?

Vyhledání souborů v aplikaci Soubory

  • Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch otevřete aplikaci Soubory. Nevidíte na ploše modrou ikonu aplikace Soubory? Stačí přejet dolů a vyhledat aplikaci Soubory.
  • V aplikaci Soubory vyhledejte požadovaný soubor.

By Thadeus Judice

Jak obnovit smazané soubory z koše Windows 10? :: Jak zapnout Průzkumník souborů?
Užitečné odkazy