Domovská stránka > J > Jak Odstranit Stránkovací Soubor?

Jak odstranit stránkovací soubor?

Pomocí stromového menu v levé části okna přejděte na »Nastavení zabezpečení | Místní zásady | Možnosti zabezpečení«. V pravé části vyhledejte volbu »Vypnutí: Vymazat stránkovací soubor virtuální paměti«. Dvojklikem volbu otevřete a označte možnost »Povoleno«. Nastavení uložte kliknutím na tlačítka »Použít« a »OK«.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak zmenšit pagefile?

pro odstranění stránkovací souboru:

  1. odškrtneme volbu Automaticky spravovat velikost stránkovací souboru pro všechny jednotky - tím se odemknou všechny možnosti pod touto volbou;
  2. vybereme diskovou jednotku, na které je umístěn stránkovací soubor;
  3. z voleb níže zaťukneme Nepoužívat stránkovací soubor a odklikneme Nastavit;
Jak nastavit Pagefile? Klikněte na tlačítko Start pravým myšítkem a poté zvolte vpravo odkaz Upřesnit nastavení systému. Zde u záložky Upřesnit zvolte Nastavení. Na této obrazovce pokračujte volbou Změnit. Tady jak vidíte mám nastavenu volbu Automaticky spravovat velikost stránkovacího souboru pro všechny jednotky.

Co to je stránkovací soubor?

Windows používají stránkovací soubor jako dočasné úložiště pro výpis paměti. Také, jak uvolnit pamět windows 10? Otevřete správce úloh jeho vyhledáním v nabídce Start, Můžete také použít klávesovou zkratku Ctrl + shift + Esc k otevření správce úloh, Klepněte na Více informací v případě potřeby rozšířit na plný nástroj. Pod Procesy Klepněte na kartu Paměť záhlaví seřadí od většiny po nejméně využití RAM.

Jak vypnout Virtuální paměť?

Jak vypnout virtuální paměť

Otevře se nové okno »Možnosti výkonu«. Zde vyberte záložku »Upřesnit« a klikněte na tlačítko »Změnit…«. V nově otevřeném okně »Virtuální paměť« zrušte zatržítko u položky »Automaticky spravovat velikost stránkovacího souboru pro všechny jednotky«.
Také, jak velký stránkovací soubor? Další použití pro stránkovací soubory a zaměnitelné oddíly

K vytvoření úplného výpisu paměti musí mít soubor stránky alespoň velikost fyzické paměti + 1 MB. U výpisů paměti jádra musí být soubor stránky alespoň 800 MB v systémech s 8 GB RAM nebo více.

Podle toho, jak správně nastavit virtuální paměť?

V části Výkon klikněte na tlačítko Nastavení. Klikněte na kartu Upřesnit a poté klikněte na tlačítko Změnit pod možností Virtuální paměť. Zrušte zaškrtnutí políčka Automaticky spravovat velikost stránkovacího souboru pro všechny jednotky a vyberte možnost Velikost spravovaná systémem (pokud již nebyla vybrána dříve). Jak vypnout swap? Otevřete ovládací panel Systém. Na kartě Upřesnit klepněte ve skupinovém rámečku Výkon na tlačítko Nastavení. Na kartě Upřesnit klepněte ve skupinovém rámečku Virtuální paměť na tlačítko Změnit. V rámečku Jednotka [Jmenovka svazku] klepněte na jednotku obsahující stránkovací soubor, který chcete změnit.

A další otázka, jak zvýšit virtuální paměť počítače?

Z místní nabídky vyberte Vlastnosti a ve zobrazeném okně zvolte v levém sloupci příkaz Upřesnit nastavení systému. V dialogu Vlastnosti systému klepnete v horní části Výkon na tlačítko Nastavení. V dialogu Možnosti výkonu zvolte záložku Upřesnit a na ní ve spodní části Virtuální paměť klepněte na Změnit.

By Winnah

Jak zrychlit počítač RAM? :: Jak vymazat jine soubory?
Užitečné odkazy