Domovská stránka > J > Jak Vymazat Posledni Soubory?

Jak vymazat posledni soubory?

Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.

Přečtěte si více

Jak vypnout Průzkumník Windows?

Otevřete Průzkumník souborů a v záložce »Zobrazení« klikněte na volbu »Možnosti«. V novém okně na záložce »Obecné«, nastavte volbu »Otevřít Průzkumník souborů pro:« na »Tento počítač«. Nastavení potvrďte tlačítkem »Použít« a »OK«. Průzkumník souborů zavřete a znovu otevřete. Jak otevřít rychlý přístup? Vyhledání a otevření Průzkumníka souborů

  1. Pokud chcete připnout složku k rychlému přístupu,klikněte na složku pravým tlačítkem (nebo ji stiskněte a podržte) a vyberte Připnout k rychlému přístupu.
  2. Pokud chcete soubor sdílet, vyberte ho a potom na pásu sdílet.

Jak nastavit Průzkumník souborů?

Ve výchozím nastavení se Průzkumník souborů otevře na rychlý přístup. Pokud chcete, aby se Průzkumník souborů otevřel na tomto počítači, přejděte na kartu Zobrazení a pak vyberte Možnosti. V seznamu Otevřít Průzkumníka souborů vyberte Tento počítač a pak vyberte Použít. Když to vezmeme v úvahu, jak připnout složku na lištu? Vyberte Start , vyberte šipku vedle možnosti Všechny aplikace , klikněte na aplikaci pravým tlačítkem myši a pak vyberte Další > připnout na hlavní panel.

Jak vymazat historii Wordu?

Vymazání seznamu naposledy použitých souborů

  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Poslední.
  3. Pravým tlačítkem myši klikněte na soubor v seznamu a potom vyberte Vymazat odepnuté položky.
  4. Kliknutím na tlačítko Ano seznam vymažete.
Jak zjistit poslední otevřené soubory? Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC.

Jak odstranit ikonu rychlý přístup?

Pokud chcete zobrazit jenom připnuté složky, můžete vypnout zobrazení posledních souborů nebo častých složek. Přejděte na kartu Zobrazení a vyberte Možnosti. V části Ochrana soukromí zrušte zaškrtnutí políček a vyberte Použít. Teď bude Rychlý přístup zobrazovat jen připnuté složky. Jak zapnout Pruzkumnik? Stisknutím kláves Windows + E se otevře okno Průzkumník Windows. Pomocí vyhledávací lišty. Klikněte na tlačítko Start a zadejte "explorer". Pokud používáte Windows 8, stiskněte klávesu Windows pro zobrazení nabídky Start, a poté zadejte vyhledávání.

Lidé se také ptají, jak restartovat explorer?

Kombinací kláves [Ctrl] + [Shift] + [Esc] spusťte Správce úloh a přepněte na kartu »Procesy«. Vyhledejte proces »explorer.exe« a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky vyberte možnost »Ukončit proces«. Nyní je třeba proces »explorer.exe« znovu spustit.

By Efrem Calvetti

Proč se nezobrazují miniatury? :: Co by nemělo být na konci Radku?
Užitečné odkazy