Domovská stránka > J > Jak Vymazat Duplicitní Soubory?

Jak vymazat duplicitní soubory?

CCleaner. Také CCleaner nabízí možnost vyhledávání duplicitních souborů – primárně se však jedná o nástroj pro odstraňování zbytečných souborů a čištění registru. Kromě verze pro Windows je k dispozici také aplikace pro operační systém macOS.

Přečtěte si více

Jak vyhledat zdvojené soubory?

K nejoblíbenějším aplikacím pro vyhledání duplicitních souborů patří dupeGuru. K dispozici je jako open-source a tedy zdarma pro všechny platformy. Tvůrci původně vyvíjeli trojici aplikací pro různé typy souborů (Music Edition, Pictures Edition a Standard Edition). Aktuálně však nabízí všechny funkce jediná aplikace. Pokud jde o to, co je duplicitní soubor? Vyhledává totiž duplicitní soubory, tedy soubory, které se na našem disku nachází hned několikrát a zbytečně tak zabírají místo (nejedná-li se o zálohu).

Když to vezmeme v úvahu, jak najít duplicitní fotografie?

Duplicitní soubory můžete vyhledávat i na osobním počítači. K tomu vám dobře poslouží program Anti-Twin, který je k dispozici zdarma, a to i v lokalizované verzi. Najdete ho na jdem.cz/cv34v9. Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní snadno a rychle nadefinujete, jaké typy duplicitních souborů se mají vyhledávat. Tak jak odstranit duplicity v excelu? V Excel existuje několik způsobů filtrování jedinečných hodnot nebo odebrání duplicitních hodnot:

  1. Pokud chcete filtrovat jedinečné hodnoty, klikněte na > Seřadit & filtr > Upřesnit.
  2. Pokud chcete odebrat duplicitní hodnoty, klikněte na > Datové nástroje > Odebrat duplicity.

Jak odstranit duplicitní fotky na Google?

Mazání duplicitních souborů

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Vymazat .
  3. Na kartě Duplicitní soubory klepněte na Vybrat soubory.
  4. Vyberte soubory, které chcete smazat.
  5. V dolní části klepněte na Smazat .
  6. V potvrzovacím dialogovém okně klepněte na Smazat .
A další otázka, jak promazat fotky? Trvalé smazání fotek

Fotky trvale smažete takto: Otevřete Fotky a klepněte na panel Alba. Klepněte na album Nedávno smazané a pak na Vybrat. Klepněte na fotky a videa, které chcete smazat, nebo klepněte na Smazat vše.

Jak zobrazit všechny fotky v PC?

Aplikace Fotky ve Windows 10 shromažďuje fotky z počítače, telefonu a dalších zařízení a umožňuje je umístit na jedno místo, kde můžete snadněji najít to, co hledáte. Pokud chcete začít, zadejte do vyhledávacího pole na hlavním panelu fotky a ve výsledcích vyberte aplikaci Fotky. Jak odstranit prázdné řádky v Excelu? Smazat prázdné řádky v aplikaci Excel

  1. Na kartě Domů ve skupině Úpravy klikněte na položku Najít a vybrat.
  2. Klepněte na tlačítko Přejít na speciální.
  3. Zvolte Blanks a klepněte na tlačítko OK. Vynikat vybírá prázdné buňky.
  4. Na kartě Domů ve skupině Buňky klepněte na tlačítko Odstranit.
  5. Klikněte na Odstranit řádky listů.

Také, jak na funkce v excelu?

Funkce listu jsou seřazené do kategorií podle funkčnosti. Pokud chcete projít funkce v kategorii, klikněte na ni. Nebo stiskněte Ctrl+F pro vyhledání funkce po zadání prvních pár písmen nebo popisného slova.

By Maurise

Jak najit kontakty na WhatsApp? :: Jak opravit Sluchatko iPhone?
Užitečné odkazy