Domovská stránka > J > Jak Vymazat Obsah Facebooku?

Jak vymazat obsah Facebooku?

V horní části klepněte na Spravovat aktivitu a poté zvolte Vaše příspěvky. Nyní můžete vybrat více příspěvků a hromadně je smazat nebo archivovat. Vyberte příspěvky, které chcete odebrat, a klepněte na Odstranit nebo archivovat.

Přečtěte si více

Také, jak založit anonymní facebook?

Každý, kdo chce být na Facebooku v bezpečí, musí vyplnit své nastavení soukromí. Klikněte na Nastavení a poté na záložku Soukromí. Soukromí má v Nastavení Facebooku svoji vlastní záložku. Jak založit další účet na Facebooku? Jak vytvořit účet na Facebooku:

  1. Přejděte na facebook.com/r.php.
  2. Zadejte jméno, které používáte v běžném životě.
  3. Zadejte své datum narození.
  4. Zadejte číslo svého mobilního telefonu.
  5. Klepnutím na Žena, Muž nebo Vlastní vyberte své pohlaví.
  6. Pak si zvolte heslo a klepněte na Zaregistrovat se.

Jak sloučit dva účty na Facebooku?

Zásady komunity na Facebooku nepovolují mít víc než jeden osobní profil. Z toho důvodu nenabízíme možnost sloučení dvou profilů. Také, jak zjistit přihlašovací email na facebook? A v takovém případě přichází na řadu program, jenž vám umožní zjistit zapomenuté heslo na FB. Řeč je o freeware programu Facebook Password Decryptor, který dokáže prohledáním paměti nejčastěji používaných webových prohlížečů (Chrome, Firefox, Opera atd.) zjistit přihlašovací údaje k vašemu FB účtu.

Jak se přihlásit na Facebook přes mobil?

Přejděte na facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů. Ujistěte se, že používáte počítač nebo mobilní telefon, ze kterého jste se už dřív ke svému Facebook účtu přihlásili. Jak zjistit přihlášení na Messenger? První věc, kterou budete muset udělat, je otevřete svůj účet Messenger a přejděte na platformu pomocí svého e-mailu a hesla. Nyní musíte udělat klikněte na ikonu data , která se zobrazí v pravém horním rohu obrazovky. Zobrazí se několik možností. V takovém případě musíte kliknout na „Konfigurace “.

Jak obnovit Uzamceny Facebook?

Pokud jste na Facebooku nebyli dlouho a heslo si již nepamatujete, klikněte na "Zapomněli jste heslo?" a postupujte podle pokynů na stránce. Klikněte na "Přihlásit". Tím obnovíte svůj starý účet. Pokud chcete, znovu si pročtěte aktualizované Zásady soukromí. Jak odblokovat Facebook účet? Pokud byl vašemu příteli zablokován účet, musí daný uživatel podat odvolání z e-mailu, který byl spojen s jeho účtem na Facebooku. Nezapomeňte, že informace o účtu nesdělujeme nikomu s výjimkou držitele účtu a že na odvolání zaslaná jménem přítele nijak nereagujeme.

Můžete se také zeptat, jak nahlasit hacknuty facebook?

Přejděte na profil účtu, který se vydává na někoho jiného. Pokud ho nemůžete najít, zkuste vyhledat jméno, které je na daném profilu uvedené. Případně požádejte své přátele, jestli vám na něj můžou poslat odkaz. Pod úvodní fotkou klikněte na Další a vyberte Nahlásit.

By Wyatan

Jak odstranit administrátorský účet? :: Jak odebrat Apple ID bez hesla?
Užitečné odkazy